Ja està disponible tota la informació amb l’oferta esportiva, artística i educativa de Finestrat

Més de 100 jóvens van participar este dissabte en la gimcana de zombis i supervivients pels carrers de Finestrat
22/10/2018
Boletín tareas servicios técnicos y obras en ejecución: Septiembre 2018
23/10/2018

Des de la Regidoria de Comunicació han publicat el fullet “Què pots fer a Finestrat” amb tota la informació sobre les activitats d’índole esportiva, artística, educativa i cultural que se celebren aquest curs 2018-2019 en instal·lacions municipals. Amb aquesta mesura allò que es pretén és que tots els veïns interessats a iniciar-se en alguna activitat en el seu temps d’oci tinguen centralitzada la informació en un únic document que, a més, també estarà disponible per a consulta en valencià i en anglés.

El regidor de Comunicació, David Alarcón, va explicar que “en la nostra localitat tenim un ventall molt ampli de possibilitats que comprén des de l’esport fins a cursos d’idiomes, música, recolzament escolar, teatre, classes de dibuix, pintura, noves tecnologies, trobades literàries, arts marcials, etc. Amb l’inici del curs escolar moltes famílies es plantegen què fer com a activitat extraescolar en el cas dels xiquets o com ocupar el temps d’oci en el cas dels adults. Per això, hem actualitzat tota la informació sobre el que poden fer en les dependències municipals del nucli històric com la Casa de Cultura, la zona esportiva de La Foia i el gimnàs de la Plaça de la Unió Europea; també a la Cala (Centre Multiusos i sala municipal) i al Centre de Formació del Bulevard que es troba en la rotonda principal de les superfícies comercials (antic “Barquillero)”.

POTS ESCOLTAR LA DECLARACIÓ DEL REGIDOR ACÍ

Oferta àmplia i diversa

En concret, l’oferta esportiva inclou activitats com a futbol, voleibol, pilota valenciana, taekwondo, ballet, pilates, aeròbic, i, com a novetat enguany, sevillanes. Pel que fa a propostes educatives hi ha classes de recolzament escolar, anglés per a adults i espanyol per a residents d’altres nacionalitats. Les persones interessades a ampliar les seues habilitats artístiques poden apuntar-se a classes de teatre dirigides a xiquets/as de 6 a 12 anys i també a classes de pintura i dibuix que s’impartiran per a xicotets i majors en la Casa de Cultura i en el Centre de Formació del Bulevard. A més, el segon dimarts de cada mes el Museu de Finestrat acull el café literari que organitza el Club de Lectura “La Finestra Màgica” per a posar en comunes impressions sobre les novel·les triades per a llegir.

A la Cala, les activitats que ofereix el consistori en col·laboració amb l’Associació de veïns “Puig Campana” comprenen des d’informàtica fins ball espanyol, flamenc, sevillanes, ioga, pilates, dansa del ventre africà i zumba.

“Des de hui es poden consultar totes aquestes activitats recopilades davall el títol “Què pots fer a Finestrat”, va afegir l’edil, en diversos idiomes, en la nostra pàgina web, en xarxes socials i també en paper en dependències municipals perquè se’l puguen portar a casa. En aquest fullet podran consultar dies de celebració, horaris, espai municipal i número contacte per a ampliar informació i formalitzar la inscripció. En definitiva, ens pareix la manera idònia de fomentar l’esport, cultivar les habilitats artístiques i educatives i aprofitar el temps d’oci durant tot el curs 2018-2019”.

 

Pots descarregar el fullet ací (castellà)

Consultar activitats en valencià ací

Consultar activitats en anglés ací

GABINET DE PREMSA (23.10.18)