XIV Concurs de Postals Nadalenques de la Regidoria de Joventut de Finestrat

Les sènior del Club Voleibol Finestrat segueixen líders invictes en 1a divisió nacional
29/10/2021
Tots Sants a Finestrat
02/11/2021

EL CERTAMEN CERCA POTENCIAR LA CREATIVITAT DELS MÉS XICOTETS I DIFONDRE L’ESPERIT DEL NADAL A FINESTRAT

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una nova convocatòria del tradicional “Concurs de Postals Nadalenques” per als menors amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat. Es tracta de la 14a edició d’aquest certamen en el qual l’any passat es van presentar més de 200 creacions entre totes les categories (infantil, júnior i júnior+).

La regidora de Joventut, Nati Algado, va recordar que una de les tres postals guanyadores serà també la felicitació de l’Ajuntament de Finestrat. “Per tant, serà la imatge institucional amb la qual el consistori felicitarà les festes a associacions, Ajuntaments, autoritats o col·lectius. Per això, des d’ací m’agradaria animar als nostres xicotets al fet que presenten les seues creacions incloent algun element simbòlic de la nostra localitat. Sens dubte, és una fórmula per a motivar la seua creativitat, reforçar el seu talent i, al mateix temps, difondre l’esperit del nadal a Finestrat”. L’edil també va agrair la col·laboració que mostren tots els anys des dels centres educatius “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat” “perquè la seua participació és clau per a aquest certamen encara que està obert a la participació de tots els xiquets i xiquetes que es troben en aqueixa franja d’edat, des dels 3 als 12 anys”.

Com participar

Les persones interessades a participar poden presentar la seua postal al Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) i també en l’extensió administrativa de la Cala (en horari de 8.00 a 15.00 hores), al costat de la fitxa d’inscripció que haurà d’estar signada pel pare, mare o tutor legal del menor. La temàtica haurà d’estar relacionada amb l’època nadalenca i, com a requisits, ha d’incloure la frase “Bon Nadal” i algun element simbòlic que identifique la localitat. Els participants hauran de presentar les seues creacions en cartolina i en paper grandària DIN A5 (mig foli).

El termini de presentació finalitza el 15 de novembre i només es podrà presentar una postal per participant.

Les bases completes del concurs es poden consultar en la pàgina web municipal www.ayto-finestrat.es.

Premis

Com a premi, els tres guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un premi educatiu per a cada modalitat: millor postal Infantil (3 a 5 anys), millor postal Júnior (6 a 9 anys) i millor postal Júnior + (10 a 12 anys).

Consulteu BASES CONCURS POSTALS NADAL 2021

Pots descarregar el full d’inscripció per a emplenar i entregar en el següent enllaç:

INSCRIPCIÓ POSTALS 2021