Xarrada sobre el programa ERASMUS + KAI al Centre Juvenil Finestrat

Obri a Finestrat la primera botiga de la península de la Marca Alemanya Müller
16/11/2022
Més de 80 rescatadors de muntanya de tota Espanya es donen cita a Finestrat
17/11/2022

El Centre Juvenil Finestrat acull aquest divendres, 18 de novembre, una xarrada dirigida a explicar els projectes Erasmus + KAI a tots els joves interessats a aprofitar aquestes experiències europees.

Entre els objectius que es persegueixen amb el desenvolupament d’aquests programes està millorar el rendiment escolar, augmentar l’ocupabilitat, millorar les perspectives laborals, ampliar el seu desenvolupament personal i també la seua participació en la societat. Hi ha diferents tipus d’accions: per a majors de 18 anys els “training courses” i també els “Young Exchanges” per a la franja d’edat entre 18 i 30 anys. En tot cas, en aquesta xarrada parlaran de les diferents parts del Programa Erasmus + que abasta, entre altres, la mobilitat educativa i la cooperació entre organitzacions i institucions.

Aquesta xarrada està organitzada des de la Regidoria de Fons Europeus de Finestrat. L’edil titular de l’àrea, Héctor Baldó, va incidir en què “existeixen molts projectes a nivell europeu que poden millorar les perspectives d’estudi i de treball dels joves de Finestrat. I ens agradaria que en aquestes xarrades tingueren ocasió de conéixer de prop en què consisteixen aquests programes i de quina manera poden participar”. Aquestes xarrades informatives formen part del programa Oficina Erasmus + Finestrat, creada el mes de maig passat.

(GABINET PREMSA.16.11.2022)