Xarrada informativa sobre el programa ERASMUS + per als joves de Finestrat

L’Ajuntament de Finestrat renova el seu compromís amb la labor didàctica i de difusió de l’Escola de Música del CMPC
31/05/2022
Finestrat protagonitza aquest dimecres el programa BONA VESPRADA de la televisió autonòmica À Punt
01/06/2022

Des de la Regidoria de Fons Europeus han organitzat una xarrada informativa dirigida a tots aquells joves de la localitat que estiguen pensant a sol·licitar una Beca Erasmus per a estudiar el seu curs universitari en algun país europeu. La xarrada serà aquest mateix dijous, dia 2, al Centre Juvenil Finestrat a partir de les 19.30 hores.

L’edil de Fons Europeus, Héctor Baldó, va animar a la joventut interessada a aprofitar aquestes oportunitats “i que s’acosten aquest dijous al Centre Juvenil perquè podran conéixer més en profunditat què suposa estudiar a l’estranger i totes les possibilitats que inclou el conegut programa Erasmus, dins del qual existeixen diversos subprogrames que finança la Unió Europea per a fomentar la mobilitat juvenil dins d’Europa”.

Entre els objectius que es persegueixen amb el desenvolupament d’aquests programes està millorar el rendiment escolar, augmentar l’ocupabilitat, millorar les perspectives laborals, ampliar el seu desenvolupament personal i també la seua participació en la societat. Hi ha diferents tipus d’accions, per a majors de 18 anys els “training courses” i també els “Young Exchanges” per a la franja entre 18 i 30 anys. En tot cas en aquesta xarrada parlaran de les diferents parts del Programa Erasmus + que abasta, entre altres, la mobilitat educativa o la cooperació entre organitzacions i institucions.

També posaran en coneixement dels interessats l’oficina Finestrat + amb diferents canals d’informació per c/e, formulari de Google, grup de WhatsApp i Telegram “on els joves que estiguen pensant a anar-se d’Erasmus rebran puntualment actualitzada tota la informació sobre aquest programa”, va concloure l’edil de Fons Europeus, Héctor Baldó.

La xarrada s’imparteix aquest dijous, 2 de juny, a les 19.30 hores en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) i no és necessari inscriure’s prèviament per a participar.

(GABINET PREMSA.30.5.2022)