Xarrada amb la ciutadania: L’alcalde anuncia la baixada de la plusvàlua i el tipus impositiu de l’IBI i la posada en marxa d’un bo consum a la Cala i al centre històric

Crònica i Prèvia Esportiva a Finestrat
13/05/2022
Presa de possessió de 6 nous agents per a reforçar la plantilla de la Policia Local de Finestrat
16/05/2022

Va parlar de les principals actuacions realitzades des de la xarrada passada, celebrada al maig de 2021, com l’ampliació del cementeri municipal, la reforma integral del passeig de la platja, la reurbanització de Cantereria o l’ampliació del consultori mèdic de la Cala “on estem esperant que Conselleria dote de pediatra”.
També va avançar projectes com la nova rotonda d’accés a Balcó de Finestrat, sufragada al 100% per Diputació amb 1’3 milions €M; la reurbanització d’Avinguda Mimoses i Sàlvia, la regeneració dels carrers més antics del centre històric, les noves instal·lacions esportives per a la Foia com a pistes de voleibol de platja i un carrer de pilota, les millores en urbanitzacions amb més àrees esportives o la baixada de la plusvàlua i la baixada del tipus impositiu de l’IBI 0’81 al 0’76%. “Aquestes mesures impliquen una reducció en la recaptació de l’Ajuntament en 1’2 milió €”.
Seguidament va atendre les preguntes ciutadanes, tant de les persones que van assistir a la sala d’actes com els qui van seguir la xarrada en línia. I van girar entorn de qüestions de l’escena urbana de Golf Bahía, Balcón de Finestrat, carrer Relleu de la Cala, projectes d’emprenedoria en el centre històric tradicional i també en matèria d’ocupació per a persones més majors.
En finalitzar, l’alcalde va anunciar la pròxima posada en marxa d’un BO, sufragat entre l’Ajuntament i Diputació d’Alacant, per a fomentar el consum en els establiments del centre històric i la Cala.
Pots veure la xarrada completa ací