Xarra-Col·loqui a Finestrat sobre fons europeus Next Generation per a PIMES

Finestrat torna a convocar les ajudes econòmiques a esportistes amb novetats per a arribar a més beneficiaris
25/11/2022
El Forn d’Honorato de Finestrat entre els millors 100 millors Forns Artesans de la Ruta del Bon Pa d’Espanya
28/11/2022

Des de l’àrea de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un esdeveniment per a acostar als sectors econòmics locals les possibilitats de finançament europees que poden contribuir al seu creixement i desenvolupament empresarial. Aquesta trobada se celebrarà aquest dimecres 30 de novembre a les 19.00 hores de la vesprada en el Viver d’Empreses de Finestrat i està obert a tot el públic.

“Amb el títol ‘Fons Europeus i Next Generation per a PIMES. Subvencions, Ajudes i Finançament Públic per a projectes empresarials’, l’esdeveniment reunirà dos dels exponents més destacats a nivell provincial quant a finançament europeu es refereix. Per tant, faig una crida a la participació de l’empresariat i emprenedors locals perquè tindran l’oportunitat de resoldre molts dubtes i accedir a informació sobre fons als quals poden optar per als seus negocis”, va indicar el regidor de Fons Europeus, Héctor Baldó.

Els ponents seran Quino Palací, gerent de Crea360 SL, i José Javier García, CEO de Mova Strategy. Totes dues empreses, amb seu a Cocentaina i a Elx respectivament, són referents en la captació i gestió de fons europeus, tant per a les administracions públiques (en el cas de Crea360), com per a les empreses privades, especialment de les Pimes (en el cas de Mova).

(GABINET PREMSA.28.11.2022)