Viu el cap de setmana a Finestrat amb la “Festa de la Cervesa”, les activitats infantils a la Cala i el sainet en valencià

L’Ajuntament renova el seu suport a l’Associació de Mares i Pares del CEIP “Balcó de Finestrat”
19/07/2019
Simulacre de rescat a la Cala de Finestrat
19/07/2019

LES ACTIVITATS INFANTILS A LA CALA AMPLIEN EL SEU HORARI ELS DISSABTES I TAMBÉ SE CELEBRARAN A LES VESPRADES

El cap de setmana a Finestrat arriba carregat d’esdeveniments com la Festa de la Cervesa, les activitats infantils gratuïtes amb horari ampliat a la vesprada i el sainet en valencià “En ma casa no hi ha conflictes”.

Demà la platja de la Cala, com tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu, acull el programa d’activitats infantils gratuïtes per a menors de 3 a 12 anys. La novetat és que a l’horari habitual de demà, de 10:00 a 14:00 hores, demà es prolonga també a la vesprada, des de les 18:30 a les 20:00 hores. Tal com va explicar l’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, “oferim activitats esportives, jocs, manualitats i construccions amb arena sota la supervisió de monitors que acompanyen els menors en el desenvolupament d’aquesta programació. A l’horari habitual de matins, cal afegir la programació especial dels dissabtes 20 i 27 de juliol, 3, 17 i 31 d’agost en què tindrem classes aeròbiques amb coreografies per a ballar en l’arena al ritme de la música i divertir-se en la nostra Cala. L’any passat prop de 200 persones van participar en aquesta programació especial en la vesprada dels dissabtes que comença demà”.

A més, en el nucli històric, demà 20 de juliol se celebra la “Festa de la Cervesa”, un esdeveniment organitzat des de la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) amb el suport de la Regidoria de Festes. Es tracta d’un esdeveniment lúdic en què hi haurà barra popular per a degustar diferents tipus de cervesa i tapes elaborades pels festers amb l’objectiu de recaptar fons destinats a les festes patronals que se celebren a l’agost. Aquest acte tindrà lloc en la Plaça de la Unió Europea a partir de les 20:30 hores.

I, per al diumenge, 21 de juliol, la programació cultural “Sensacions d’Estiu” presenta el sainet en valencià “En ma casa no hi ha conflictes” que serà portat a escena pel Grup Els Teatrer’s en l’Auditori del Castell a les 22:00 hores (entrada lliure).

També és important recordar que segueixen en marxa les visites guiades per a descobrir l’encant del nucli històric tradicional acompanyats per informadors de la Regidoria de Turisme. Aquestes rutes es poden reservar de manera gratuïta i a l’hora que preferisquen els visitants en el WhatsApp de Turisme: 648 653 219.

GABINET DE PREMSA (19.7.2019)