Visita al Centre Ocupacional Doble Amor en el seu 50é aniversari

El Museu de Finestrat acull una tertúlia literària de poesia adaptada amb usuaris del Centre Doble Amor de Benidorm
19/02/2024
La Directora General de Justícia de la Generalitat Valenciana, Cristina Gil, visita Finestrat
21/02/2024

L’ALCALDE I LA REGIDORA DE SERVEIS SOCIALS ELS VAN FELICITAR PER AQUESTES 5 DÈCADES DE TRAJECTÒRIA I VAN ANUNCIAR NOVES LÍNIES DE COL·LABORACIÓ PER A CONTINUAR DONANT SUPORT A LA SEUA ATENCIÓ A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

El Centre Ocupacional Doble Amor compleix 50 anys. I l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, al costat de la regidora de Serveis Socials, Mª Teresa Pérez Pérez, va acudir a les seues instal·lacions per a conéixer el seu funcionament en 1a persona i felicitar-los per aquestes 5 dècades d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. En la visita els va acompanyar el President del Centre, José Luis Calvo, el vicepresident José Manuel López i la Directora, Vanesa Amat.

En el recorregut van tindre ocasió de conéixer els 5 tallers ocupacionals que tenen en marxa com l’elaboració d’articles amb productes reciclats: nines de llana, estalvis de suro, clauers de suro i de tela, catifes, bosses de roba, targetes de felicitació amb paper reciclat… També elaboren bosses, fundes per al mòbil, carteres, moneders, sabons, ceràmica en fred perfumada, clauers amb la impressora 3D, lletres de paper maixé…” que són adquirits per a repartir com a obsequis en bodes, comunions, aniversaris, esdeveniments, lliurament de premis…”, van explicar des del centre. De fet, moltes de les seues creacions han sigut distingides amb premis per part de certàmens com Expo Creativa.

D’altra banda, també fan tasques de jardineria, de manteniment de l’hort i del propi centre, a més d’adquirir habilitats per a fomentar la seua pròpia autonomia a la “sala d’activitats diàries” que simula un habitatge real.

“No es podia celebrar millor el 50é aniversari del Doble Amor que amb una visita a les seues instal·lacions, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Hem vingut a conéixer de 1a mà els seus tallers, al seu magnífic personal i als seus magnífics usuaris. Així posem en valor la gran labor d’inserció social i laboral que realitzen des de fa 50 anys per a tota la Marina Baixa”. “Des de l’Ajuntament de Finestrat”, va afegir, “ens hem compromés a continuar treballant en la col·laboració econòmica, millorant els convenis que tenim actualment. També ens hem compromés a obrir altres vies alternatives de col·laboració com l’adquisició dels seus articles, generant així una nova font d’ingressos per al Centre Doble Amor”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Finalment, la primera autoritat local va felicitar a totes les persones que han fet possible que aquest centre concertat de la Generalitat Valenciana seguisca en funcionament després de 50 anys de trajectòria: “Als seus usuaris, a les seues famílies, a l’equip que el gestiona… Gràcies pel temps, per la dedicació i l’esforç que ha permés mantindre sempre obertes les portes del Centre Doble Amor”.

GABINET DE PREMSA (19.2.2024)