Visita a les obres de reforma i ampliació del consultori mèdic de la Cala

Comença a Finestrat el curs per a aprendre l’ofici d’ajudant de cuina
22/09/2021
La banda de rock B.O.W. presenta a Finestrat el seu primer doble àlbum “Brotherhood of wolves”
22/09/2021

L’ALCALDE REIVINDICA LA NECESSITAT DE DISPOSAR DE CONSULTA DE PEDIATRIA EN AQUEST NOU CONSULTORI DE LA CALA

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar les obres d’ampliació i reforma integral del consultori de la Cala, situat en l’Avinguda Marina Baixa. Aquesta actuació està dirigida a renovar i modernitzar aquestes instal·lacions sanitàries, adaptar-les al creixement poblacional amb més de 1.700 targetes SIP a la qual cal sumar la població vacacional i, sobretot, habilitar més consultes com la de Pediatria en atenció a les peticions veïnals d’aquest districte.
En paraules del primer edil, Juanfran Pérez Llorca, “volem estar molt damunt de les obres del consultori mèdic de la Cala per dues raons. En primer lloc, es tracta d’una obra molt important, més de 100.000€ d’inversió, que suposarà la transformació i modernització d’aquesta instal·lació que s’havia quedat molt antiga i obsoleta per a prestar assistència sanitària als veïns de la Cala i les urbanitzacions. En segon lloc, volem que s’acabe en terminis perquè els nostres veïns puguen tornar com més prompte millor a disposar de la seua atenció primària en aquest consultori”.

Les obres de millora i ampliació del consultori de la Cala van arrancar el mes de juliol passat i contemplen, entre altres qüestions, la creació de 3 consultes, la qual cosa suposa l’ampliació de la superfície del consultori fins als 154m2. El projecte també inclou l’ampliació de la sala d’espera, la renovació dels lavabos, la creació d’una zona d’administració diferenciada, a més de la nova instal·lació elèctrica, de dades i de condicionament. El pressupost ascendeix a 103.931’90€ i compta amb una subvenció de 100.000€ des de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat.

“Aquesta obra ens permetrà augmentar el nombre de consultes i complir tots els requisits per a disposar de Pediatria. Fer aquest nou consultori era una necessitat i estem molt satisfets amb el suport de la Generalitat per a fer-lo possible. Però al mateix temps els traslladem la necessitat, de vital importància, que els veïns de la Cala de Finestrat tinguen ací un servei de Pediatria i no hagen de desplaçar-se fins al centre històric”. En la visita l’alcalde va estar acompanyat per l’edil d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, el regidor, Héctor Baldó, el Cap del departament municipal d’Urbanisme, Francisco Monzó i els representants de l’empresa adjudicatària de l’obra, Promed Consulting SLU.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Quant al termini estimat per a finalitzar les obres és mes i mig. I mentre duren els treballs els veïns són atesos en el centre de salut de la Cala de Benidorm (Av. Benissa, núm. 6).

(GABINET PREMSA.21.9.2021)