Visita a la fàbrica de gelats naturals i artesanals “Ulalá” del Bulevard comercial de Finestrat

Finalitzen els cursos de natació amb el lliurament de medalles als més de 70 participants
19/07/2021
Fins al 31 de juliol es pot reservar plaça en el programa de l’IMSERSO 2021-2022
19/07/2021

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer i l’edil d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, va visitar la fàbrica de gelats artesanals ULALÁ, situada en el Bulevard de Finestrat (carrer Elda, 2 nau 12). Acompanyats pel gerent,  Álvaro Valiente i el distribuïdor a Alacant, Juan Bautista Fuster, van recórrer les instal·lacions d’aquesta fàbrica on produeixen gelats naturals al 100% per a tot el territori nacional com Andalusia, Llevant, Madrid, Extremadura i també internacional on tenen a França com a principal mercat.

“No sols el nostre magnífic Bulevard té comerços”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca a l’acabament de la visita. “També tenim fabricants artesans com Ulalá que fa una aposta molt important per l’alimentació saludable amb gelats 100% naturals i amb la novetat d’utilitzar matèries primeres de la nostra zona. Molt agraït a l’empresa per haver-se situat en la nostra localitat. Des d’ací distribueixen per a tota Espanya, també França i Portugal. És una manera de generar ocupació, generar riquesa i també de donar a conéixer Finestrat a través de l’elaboració artesanal d’aquests gelats tan saludables”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

 

Per part seua, el gerent de l’empresa, Álvaro Valiente, va explicar que el principal component innovador dels seus productes en el sector del gelat “és que són 100% matèria primera, sense conservants, sense colorants ni potenciadors del sabor. “Des de 6 sabors hem arribat fins a una paleta de 31 amb una gamma molt àmplia de gelats de fruites, els cremosos, gelats farcits amb llet condensada, Nutella que són únics en el mercat i una varietat que inclou alcohol amb 5 sabors com mojito, margarita, tinto de verano o caipirinha”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL GERENT D’ULALÁ, ÁLVARO VALIENTE, ACÍ

Ulalá Gelats Naturals són fabricadors i distribuïdors de paletes de gelat artesanals. La producció, situada a Finestrat, és completament artesanal, sense additius ni conservants. Elaborats al 100% amb fruita natural presenta una paleta de sabors tradicionals com a maduixa, taronja o meló d’Alger i també innoven amb gelats farcits i cremosos com a coco amb llet condensada, plàtan amb xocolate, maduixa amb Nutella, Huesito, torró Carremi, café bombó o un dels més reclamats, gelat d’Oreo.

(GABINET DE PREMSA. 7.7.2021)