“Viento del Este”, el tribut a Mary Poppins de Taules Teatre, aquest dissabte a Finestrat

El 100% de les famílies sol·licitants de l’ajuda de l’Escola Infantil d’Estiu resulten beneficiàries
21/07/2022
Tallers de Robòtica al Centre Juvenil Finestrat
22/07/2022

“Viento del Este”, el tribut a Mary Poppins arriba a Finestrat aquest dissabte 23 de juliol. Es tracta d’un musical que no és una rèplica de la coneguda pel·lícula sinó un tribut a les seues memorables cançons i als valors que inspira aquesta història que té com a protagonistes a la família Banks i a Mary Poppins una mainadera “pràcticament perfecta”.

El musical està ple de cançons inoblidables, números de ball i una enlluernadora posada en escena amb divertits efectes especials, un ampli repartisc veus en directe i una cuidada producció amb el segell de qualitat que sempre imprimeix el grup Taules Teatre.

“A Finestrat ja hem tingut el gust de veure’ls actuar en diverses ocasions amb impressionants posades en escena. Oliver Twist, Peter Pan, Érase una vez… i ara Viento del Este. Estic segur que l’èxit de públic d’anteriors ocasions els acompanyarà una altra vegada aquest dissabte 23 de juliol, igual que està passant amb els diversos esdeveniments de l’Estiu Cultural Finestrat 2022. Així que anime a tots els públics, especialment al més familiar, al fet que acudisca a l’Auditori del Castell perquè serà un musical que val la pena veure i gaudir”, va assenyalar l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

 

+ sobre Taules Teatre

Amb direcció escènica de José Antonio Pérez Fresco, i direcció musical i coreografies de Juan Ángel Campillo Taules Teatre és un dels grups de teatre més veterans de la Comunitat Valenciana. Amb més d’un centenar de premis, entre ells el premi Max aficionat 2019 en reconeixement a tota la seua trajectòria, i el premi Taules de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.

En els 42 anys de trajectòria ininterrompuda ha oferit prop de 1800 representacions participant en festivals i gires internacionals.

En els últims 7 anys Taules Teatre ha produït els musicals “Annie”, ” La pequeña Cenicienta”, “Oliver Twist”, “Peter Pan”, “Érase una vez” i ara “Viento del Este”, aquests últims representats a Finestrat, sempre amb un gran èxit en les seues representacions.