Vicente Llorca Climent “Tato” aconsegueix la 3a posició Sènior en la “Tres Tossals” de Gata de Gorgos

Més de 60 joves van participar en la 1a jornada de la FINESTRAT ON LINE PARTY
10/12/2020
L’arribada del Nadal a Finestrat compta amb el suport solidari de l’associació britànica CHUMS
17/12/2020

LES SÈNIOR DEL CLUB VOLEIBOL FINESTRAT SUMEN 9 VICTÒRIES CONSECUTIVES I AFERMEN EL SEU LIDERATGE EN 1a AUTONÒMICA

CLUB VOLEIBOL FINESTRAT

L’equip Sènior NOVELEC COSTABLANCA FINESTRAT va guanyar 0 a 3 al CV Oliva a domicili amb parcials (9-25,19-25,11-25). Partit còmode en el qual les sènior del Club Voleibol Finestrat aconsegueixen la seua novena victòria consecutiva i afermar-se com a líders indiscutibles amb 9 victòries en 9 partits disputats des que va arrancar la temporada de 1a Autonòmica Femenina.

El passat cap de setmana també es va viure una magnífica jornada de partits amistosos entre els equips infantils de Finestrat, Grau de Castelló, Benidorm i La Nucia.

També segueixen avant les jornades per a promoure la formació d’equips masculins de voleibol amb xiquets nascuts entre els anys 2009 i 2011. En l’última sessió van participar 10 xics de Finestrat i també del Club Voleibol Playas de Benidorm.

De cara a la fi de setmana aquest dissabte està previst que les cadets de l’Exegur Seguridad Finestrat lluiten per mantindre el lideratge amb la seua visita al difícil camp de Biar. Actualment, és el tercer classificat. Així que les nostres xiques tenen un dur partit per davant en el qual hauran d’emprar-se a fons per a portar-se els tres punts. Aquesta trobada es disputarà en el pavelló municipal de Biar a partir de les 12.00 hores.

Per al diumenge, les nostres Juvenils de Mudanzas Jovi Finestrat disputen un altre partit d’infart contra les nostres veïnes del Playas de Benidorm. Es tracta del duel comarcal juvenil entre el primer i segon classificat que es disputarà en el pavelló de Finestrat a partir de les 12.00 hores.

VICENTE LLORCA CLIMENT, “TATO”

El corredor de Finestrat, Vicent Llorca Climent, més conegut com TATO, va córrer recentment el Tres Tossals, celebrat a Gata de Gorgos. Carrera de fons de 20 quilòmetres de distància en la qual va aconseguir la 3a posició en categoria sènior i la 4a en absolut amb un temps d’1.45:57.

CE EL PORTELL DE FINESTRAT

En la jornada d’aquest diumenge, 6 de desembre, va tindre lloc la Travessia Finestrat-Guadalest a través d’un dels entorns més emblemàtics de la Comunitat Valenciana, el Puig Campana. Així torna amb força el Centre Excursionista El Portell de Finestrat per a donar a conéixer als participants alguns dels llocs més fascinants de la nostra geografia local.

Esport a l’aire lliure i segur amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat.

CFUE FINESTRAT

Després del descans del pont de la Puríssima per a tots els equips de futbol aquest cap de setmana es reprén l’activitat del CFUE Finestrat. Comencen a casa, en el Camp de la Foia, els benjamins a les 10.30 hores del dissabte. L’aleví i el cadet juguen a Benidorm, a les 9.00 hores; l’infantil també a Benidorm, a les 11.00 hores i els juvenils, a casa, aquest dissabte a les 16.00 hores.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar les sènior del Club Voleibol Finestrat per la seua trajectòria impecable en aquest inici de temporada en 1a Autonòmica. També va tindre paraules per al corredor de Trail, Vicente Llorca Tato, “perquè la circumstància actual està dificultant molt els entrenaments i també la celebració de carreres. Per tant, és molt meritori el seu recent podi”. I va recordar la novetat respecte a l’assistència de públic a les trobades. “Ja es permet l’assistència del 30% de l’aforament, tant en el camp de futbol de la Foia com en el pavelló municipal, d’acord amb les noves mesures publicades en el DOGV amb aplicació a partir del 10 de desembre. Per tant, faig una crida a la responsabilitat de tots perquè puguem continuar gaudint de l’esport sense oblidar el més important que és la salut i la seguretat”.

(GABINET DE PREMSA 10.12.2020)