Viatge al Museu de la Dansa a Finestrat

Fins al 25 de juliol obert el termini de sol·licitud per al Programa de Turisme 2023-2024
04/07/2023
Fins al 15 de juliol està obert el termini per a justificar les ajudes a estudiants universitaris de Finestrat
06/07/2023

Aquest dijous 6 de juliol la Companyia de Dansa d’Agurtzane Altuna celebra la seua fi de curs amb una exhibició de dansa inspirada en obres d’art titulada “Un viatge al Museu de la Dansa”. Una experiència guiada pel poeta, Heriberto Morales Vindel. Cada coreografia estarà inspirada en obres consagrades en la història de l’art com “El Guernika” de Pablo Ruiz Picasso, “Departure of the winged ship,” de Vladimir Kush, “Viatge fantasma” o “L’home vaixell” de Salvador Dalí, “Caminante sobre mar de núvols” de Caspar David Friedrich, “Groc, roig i blau” de Vasili Kansdiski, “El jardí de les delícies” de Jheronimus Bosch, “El Bosco”, “La dansa” de Henri Matisse, ” Els amants” de Rene Magritte, “L’aquelarre” de Francisco de Goya i “Nit estrellada, Vincent Van Gogh.

Les coreografies de dansa contemporani, ballet clàssic, neoclàssic i flamenc seran representades per les alumnes de 5 a 10 anys de la companyia de dansa d’Agurtzane Altuna i també el grup adult. I cada ball serà precedit per un poema d’introducció per part de l’artista, Heriberto Morales.

L’esdeveniment serà aquest dijous 6, a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura de Finestrat, a benefici de l’associació AFEM Marina Baixa amb una entrada-donatiu de 3€.