Una Setmana Santa segura a Finestrat

L’Ajuntament aposta per la cultura en l’escena urbana i natural amb la convocatòria del certamen “FINESTRAT ART PÚBLIC”
26/03/2021
Recepció a Heriberto Morales, veí de Finestrat i autor del llibre de poemes “Viento y latido”
29/03/2021

FINESTRAT ACTIVA EL SEU DISPOSITIU DE SEGURETAT A LA PLATJA PER A LES PRÒXIMES SETMANES

Arranca la Setmana Santa i l’Ajuntament de Finestrat activa el seu dispositiu de seguretat a la Cala. La platja de Finestrat tornarà a tindre el seu perímetre controlat i tancat amb tanques.

Com el passat estiu només es podrà accedir en l’horari establit, que serà entre les 10.00 i les 19.00 hores.

“És un any difícil, és any fins i tot de pandèmia i la Cala de Finestrat una vegada més serà una platja exemplar en seguretat, en comoditat per a tots els visitants i pel seu lloc per a tots els veïns de la localitat” ha assenyalat l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca.

Hi haurà dos accessos controlats per personal. Un se situarà en la zona de restauració, on es troba la Plaça de l’Àmfora. L’altre lloc d’accés per a banyistes o usuaris de la platja estarà situat en el centre del passeig frontal de la platja.

“Els dos punts d’accés estan situats en l’àrea de restauració i bars perquè el que pretenem és que tots aquells que visiten la nostra platja puguen alhora veure la nostra fantàstica oferta gastronòmica” ha remarcat el primer edil.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE DE FINESTRAT, JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

Aquest dispositiu romandrà actiu les dues setmanes de Setmana Santa, és a dir, entre el dissabte 27 de març i el diumenge 11 d’abril, tots dos inclosos.

L’operatiu comptarà, com és necessari i preceptiu, amb el servei de socorristes. 2 persones en el mateix horari d’obertura de la platja al públic.

Quant a les normes, es mantenen les mateixes que es van aplicar durant el passat estiu: distàncies de seguretat, respectar espai de la riba i la prohibició de fumar. En aquest cas també és obligat l’ús de mascaretes a l’interior de la platja.

En aquests dies de Setmana Santa també romandrà oberta l’oficina de Turisme de l’Ajuntament de Finestrat situada en la mateixa platja.