Un taller d’emprenedoria jove, una Gamer Weekend i una xarrada de sexualitat les propostes juvenils d’aquesta setmana

Obert termini sol·licituds per a Borsa de Treball Conserges
09/04/2019
Finestrat commemora els 25 anys d’història de la constitució del Cos de la seua Policia Local
09/04/2019

La segona setmana d’abril ve carregada de diferents activitats per al gaudi dels jóvens de Finestrat. El taller d’emprenedoria juvenil “Popcow”, una nova gamer weekend amb les últimes novetats de videojocs i la xarrada de sexualitat “Tinc una sex pregunta per a tu” seran les noves propostes que la Regidoria de Joventut ha oferit, de forma gratuïta, en el Centre Juvenil de Finestrat.

Demà dimarts, de 17:00 a 20:30 hores, els jóvens emprenedors es donaran cita en el en el taller “Popcow” organitzat per a empreses jóvens de recent creació i jóvens que estiguen desenvolupant algun projecte en fase inicial. La finalitat d’aquest taller és fomentar l’emprenedoria juvenil, desenvolupar el talent dels participants i buscar fórmules que els ajuden a complir els seus sons professionals. Els encarregats d’impartir aquesta xarrada seran els emprenedors David Incertis i Paco Gracia.

Aquest cap de setmana del 13 i 14 d’abril, tindrà lloc una nova edició de la Gamer Weekend. Els amants de les videoconsoles podran batre’s en aquest torneig on gaudiran dels jocs de moda com Fortnite, Fifa o Dragon Ball. Aquesta jornada tindrà una duració de 6 hores, des de les 17:00 fins a les 22:00 hores. I per al diumenge, dia 14, tindrà lloc el taller de sexualitat “Tinc una sex pregunta per a tu”, destinat als jóvens des dels 12 als 14 anys d’edat. En aquesta ocasió, una professional de l’àrea tractarà diferents aspectes com identificar quin concepte de sexualitat té el grup, derrocar mites i falses creences entorn de la sexualitat, parlar sobre les primeres relacions sexuals o resoldre els dubtes i inquietuds dels participants.

Les persones interessades encara estan a temps de realitzar la seua inscripció en el Centre Juvenil (carrer Fonteta 36), en el telèfon 606936432 o a través de l’adreça de correu joventut@finestrat.org.

L’edil de l’àrea, Amelia Mayor, va animar als jóvens de la localitat “a participar en aquests tallers ja que podran dedicar el seu temps d’oci a disfrutar amb el torneig de videoconsoles, aprendre quin és el seu verdader talent professional o descobrir diferents aspectes relacionats amb la seua sexualitat. A més de tota aquesta oferta enfocada al públic jove, aquest cap de setmana veïns i turistes podran visitar el Mercat Tradicional i Gastronòmic organitzat en el casc històric de Finestrat amb nombrosos llocs d’artesania, jocs per als més menuts i una gran diversitat gastronòmica”.

(GABINET DE PREMSA: 08.04.19)