Un nou vehicle 100% elèctric de la Diputació d’Alacant per a l’Ajuntament de Finestrat

Teatre de Contes “D’Igual a Igual” a l’Escola Infantil municipal de Finestrat
27/05/2022
Sessió plenària ordinària Acta núm. 5/2022: dilluns 30 de maig, 9.15 hores, Ajuntament de Finestrat
31/05/2022

EL VEHICLE, SUBVENCIONAT PER LA DIPUTACIÓ D’ALACANT, ANIRÀ DESTINAT A SERVEIS GENERALS

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el regidor de Projectes i Obres, José Vicente Lloret, assisteixen a Dénia al costat del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, a la recepció d’un vehicle 100% elèctric i 100% subvencionat per la institució provincial.

Amb autonomia superior a 200km aquest vehicle, un Blegue-e Life L1 Edition, passa a formar part de la flota municipal i és un exemple més de l’aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica d’aquest Ajuntament.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca va voler “primer agrair a la Diputació d’Alacant pel treball de sensibilització que hem de tindre les administracions públiques, en temes com el medi ambient i la sostenibilitat, però sobretot que es té amb els municipis que no som grans com és Finestrat. Sense l’ajuda de la Diputació d’Alacant no sols amb el lliurament d’aquest cotxe si no amb els plans del dia a dia, amb les obres, amb les ajudes socials, això seria inviable.”

L’alcalde de Finestrat també va destacar el fet que un cotxe 100% elèctric “ve a reforçar la sensibilitat amb l’entorn que té Finestrat on més del 50% del seu terme està protegit”. Aquesta furgoneta se suma al vehicle elèctric que també va entregar la Diputació fa escassos mesos per a ampliar la flota de l’Ajuntament.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

En total, hui s’han entregat 30 vehicles per a municipis menors de la província d’Alacant de menys de 50.000 habitants

Aquesta subvenció forma part del pla de la Diputació d’Alacant que ha realitzat una inversió 4´7 milions d’euros amb el qual s’estan repartint més de 170 vehicles per a impulsar la mobilitat sostenible, combatre el canvi climàtic i reduir la contaminació atmosfèrica en els municipis de la província.

La Diputació també invertirà 1’5 milió€ en tots els Ajuntaments que han rebut un vehicle elèctric per a la instal·lació de punts de recàrrega.

GABINET DE PREMSA (2022-05-27)