Un nou tot terreny per a la policia de Finestrat

Finestrat continua apostant per l’energia solar amb la renovació de l’estació fotovoltaica en la partida l’Alhambra
18/02/2022
El kit digital. La cambra de comerç organitza a Finestrat una jornada sobre digitalització en les xicotetes empreses
22/02/2022

Presentació d’un nou vehicle per a la Policia Local. L’Alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de la regidor de Seguretat Ciutadana, María Dolores Viudes, fan lliurament del nou tot terreny al Cap de la Policia Local de Finestrat, Agustín Rubio.

El vehicle destinat, sobretot, a labors d’emergències, com a rescats, incendis i pluges, patrullarà principalment per les zones de disseminat, urbanitzacions i camins rurals de Finestrat.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, ha indicat que “tots i que va posar-se a la disposició de tot el municipi, donades les circumstància i per les característiques del vehicle el destinarem més a la muntanya. A Finestrat la gent gaudeix molt de la seua muntanya, el Puig Campana i els seus voltants, i moltes vegades desgraciadament hem d’acudir al rescat d’algun senderistes o muntanyencs en col·laboració amb els bombers. Sens dubte, servirà  de molta ajuda a l’hora de treballar i millorar el servei als veïns”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

El vehicle tot terreny, de la marca Ford Ranger, està completament dotat tal com marca la normativa i disposa, entre altres complements, cabestrant per a arrossegar, alçar o desplaçar objectes, enganxament de remolc i transformador de corrent a 220 volts per a emergències. Igualment està preparat per a la càrrega de tota mena de materials d’atenció en situacions d’emergències com a rescats, incendis i pluges.