Últims dies per a inscriure’t en el gran Quilòmetre Vertical Puig Campana Finestrat

Comença la retirada dels cables de l’estesa aèria al carrer Relleu i passeig de la platja de Finestrat
18/03/2022
La Policia Local de Finestrat amplia el seu equipament amb guants detectors de metalls
21/03/2022

3’6 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.050 metres. Dificultat tècnica, entorn abrupte i unes vistes, molt prop de la mar, per a oblidar l’esforç i el dolor. Puja’t al cim del Puig Campana, a 1.400 metres d’altitud, i gaudeix d’un Quilòmetre Vertical únic a Espanya

Si t’agrada la muntanya, si et crees un campió fins i tot pots inscriure’t en aquesta prova que se celebrarà a Finestrat el diumenge 27 de març.

Tens temps fins a les 23.55 h del dia 20 de març, és a dir fins diumenge que ve. I aquest és l’enllaç que has de seguir http://www.mychip.es

Organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat, el Club de Muntanya Repte 8000 i la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) la 13a edició d’aquesta carrera serà Campionat Autonòmic de Quilòmetre Vertical, una prova pionera en aquesta especialitat des de fa 13 anys.

El rècord d’aquesta prova va ser marcat en 2011 per l’italià Urban Zemmer que va arribar al cim en un temps de 35:43.

De moment, han confirmat la seua participació les tres primeres classificades de l’any passat: la campiona María Fuentes, la subcampiona Ana Tauste i la tercera classificada María de la Torre. En modalitat masculina assistiran els especialistes Emili Sellés i Carlos Pascual i entre els corredors locals també participarà Vicente Llorca Climent “Tato”. La participació en la prova està limitada a 250 persones.

La prova partirà el diumenge 27 de març a les 9.00 hores des de la Plaça de la Unió Europea amb eixides neutralitzades i per grups fins a la Font del Molí on es donarà l’eixida cronometrada. El lliurament de trofeus està previst per a les 13.30 hores.