Últims dies d’inscripció a la jornada SERRA NETA d’aquest diumenge 24 d’octubre

Finestrat treballa amb els joves la intel·ligència emocional per a afrontar les petjades causades per la pandèmia
15/10/2021
Èxit del I Fòrum Jove Finestrat. El Pla Jove Municipal segueix la seua marxa
18/10/2021

Imprimir

Últims dies d’inscripció per a participar en la jornada de neteja mediambiental per les faldes de l’emblemàtica muntanya Puig Campana que se celebra aquest diumenge 24 d’octubre, organitzada pel Portell, el Centre Excursionista de Finestrat, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient.

Al final de la reunió organitzativa l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va mostrar agraït al Portell “un centre excursionista històric a Finestrat i amb el qual l’Ajuntament col·labora, per l’organització d’aquesta jornada de neteja mediambiental amb un lema tan bonic com SERRA NETA per a aquest diumenge, 24 d’octubre a l’entorn de la Font del Molí i del Puig Campana”. L’alcalde va recordar l’estreta col·laboració de l’Ajuntament amb el CE El Portell mitjançant la signatura de convenis per a donar suport a la seua labor de foment d’activitats esportives en contacte amb la naturalesa com a carreres populars, rutes de senderisme, acampades, etc. “I també jornades com la d’aquest diumenge a la qual convide a participar a la població de tota la província perquè tots gaudim d’aquest paratge meravellós”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

L’eixida està prevista a les 9 del matí del diumenge 24 d’octubre en l’encreuament del carrer Fonteta del centre històric. L’objectiu és netejar la zona de la Font del Molí on arranquen les diferents sendes que ascendeixen al Puig Campana. Igualment, per a aquells que estiguen preparats i disposats, també es recorrerà i netejarà la senda circular que envolta les faldes d’aquesta muntanya. Tots els inscrits comptaren amb el material necessari per a dur a terme aquesta iniciativa cívica i solidària amb el nostre entorn natural.

La inscripció és gratuïta i obligatòria fins a aquest dijous 21 d’octubre en el propi de l’Ajuntament, en horari de 8 del matí a 3 de la vesprada, a l’atenció de María Elvira Lloret; o telefonant al 96 587 81 00.

En finalitzar la jornada, sobre les 12.00 hores, hi haurà un esmorzar per a tots els voluntaris i també un obsequi de record d’aquest dia dedicat a mantindre la “Serra Neta”.

(GABINET DE PREMSA.18.10.2021)