Últimes places per a participar en l’excursió en Caiac davall la lluna de dimarts que ve 16 de juliol

La Regidoria de Joventut de Finestrat obri termini d’inscripció per a participar en el viatge “PortAventura World” Christmas
08/07/2019
Francisco Macià i Gemma Macià es proclamen guanyadors absoluts de la I Trail nocturna Faldes del Puig Campana de Finestrat
08/07/2019

LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE FINESTRAT TAMBÉ HA ORGANITZAT UNA ACTIVITAT DE “COSTEJAMENT” PER AL DISSABTE 10 D’AGOST

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat informen que les persones interessades a participar en l’excursió en caiac davall la lluna encara estan a temps de formalitzar la seua reserva. Aquesta activitat se celebrarà dimarts que ve, 16 de juliol, inclou sopar i té un preu de 30€ per persona.   Els jóvens interessats poden fer la seua reserva en el Centre Juvenil Finestrat (Carrer Fonteta, 36), enviant un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o bé per WhatsApp en el núm. 606 936 432.

En paraules de l’edil de Joventut, Nati Algado, “l’any passat l’excursió en caiac va tindre una excel·lent acollida i, per a aquest estiu, hem tornat a programar aquesta activitat nocturna en què els participants,  acompanyats per un guia instructor, recorreran en caiac les platges de la comarca i després soparan tots junts a la llum de la lluna plena”.   En aquesta excursió es pot participar a partir dels 16 anys d’edat i el preu és 30€ per persona (sopar inclòs).

Costejament: dissabte 10 d’agost
Des de Joventut també han organitzat “costejament” per al dissabte 10 d’agost. En aquest cas es tracta de botar de les roques al mar, escalar xicotets ressalts, jugar amb les onades, nadar fins a les cales i descobrir la costa amb unes vistes úniques des dels penya-segats de la comarca.  El grup serà de 8 persones (a partir dels 12 anys d’edat amb autorització) i se celebrarà el dissabte 10 d’agost en horari de 9:00 a 12:00 hores. El preu és 30€ per persona.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va invitar els jóvens de Finestrat a aprofitar aquestes propostes estiuenques “per a practicar activitats que s’ixen de la rutina habitual i que tenen com a marc nostre fabulós entorn costaner”. 

 

GABINET DE PREMSA (8.7.19)