Últimes places per a participar en el taller “Finestrat Collage Club” que se celebra aquest dissabte a la Plaça de la Unió Europea de Finestrat

L’alcalde denuncia que la Conselleria deixa sense transport als estudiants de Batxiller i Cicles Formatius
22/09/2021
Finestrat organitza un curs per a obtindre el C2 de valencià de la Junta Qualificadora
23/09/2021

Les inscripcions continuen obertes i queden les últimes places. Les persones interessades a participar en aquest taller col·lectiu de collage encara són a temps d’apuntar-se enviant un correu a l’adreça finestratartepublico@gmail.com

Es tracta d’un taller obert a la participació que es desenvoluparà el dissabte 25 de setembre, a les 17.00 hores, a la Plaça de la Unió Europea. Serà impartit per Alberto Feijóo, guanyador de l’I certamen Finestrat Arte Público amb aquesta proposta creativa d’art contemporani destinada a integrar-se en l’escena urbana de la localitat. L’eix vertebral del seu projecte serà aquesta trobada a manera de “club” o “taller” en el qual s’introduiran en nocions bàsiques del collage així com referències que serviran de punt de partida i inspiració. En el taller els assistents treballaran amb fotografies fruit de treball de camp previ realitzat per l’artista Alberto Feijóo sobre diversos temes relacionats amb Finestrat com la seua riquesa natural i paisatgística, arquitectura o natures mortes. Cada participant, a més, és lliure d’aportar les seues pròpies fotografies. El resultat serà unes peces nascudes de la col·laboració i compostes per imatges del municipi que reflectisquen la diversitat de punts de vista i la mescla de relats de les persones que habiten en un mateix espai.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “des d’ací faig una crida a totes a totes les persones interessades a participar en aquesta proposta artística per a millorar l’estètica de la nostra escena urbana al mateix temps que posem en valor la importància de les relacions socials en la nostra comunitat amb aquest taller col·lectiu de collage”.

Per a inscriure’s en el taller les persones interessades podeu enviar un correu electrònic a finestratartepublico@gmail.com

A partir d’octubre i durant els dos pròxims anys “Finestrat Collage Club” formarà part de l’escena urbana en un o diversos murals dins del centre històric tradicional.

(GABINET DE PREMSA: 22.9.2021)

Sobre Alberto Feijóo.

Artista guanyador I Edició Finestrat Arte Público.

@albertofeijoo (Alacant, 1985) és un col·leccionista, acumulador, aprenent i artista visual interessat en el camp de la fotografia i en les seues relacions amb altres disciplines com el collage, la instal·lació o el disseny i publicació de llibres.

Llicenciat en Comunicació per la Universitat d’Alacant en 2009, en 2010 es va traslladar a Madrid i va realitzar el Màster de Fotografia i Projectes Artístics en la Universitat Europea de Madrid.

El seu treball s’ha exposat de manera individual en Sala Kursala de la Universitat de Cadis, en el Centre 14 d’Alacant i en les galeries Luis Adelantado i Punt a València.

També ha participat en exposicions col·lectives en Centre Conde Duque Madrid, Laboral Centre d’Art de Gijón, Centre Cívic Ca Felipa a Barcelona, Hospedería Fonseca Universitat de Salamanca, Universitat de Puerto Rico, Sala Canal d’Isabel II de Madrid, Sala d’Art Jove Comunitat de Madrid, ARC 17, Fotomuseum Winterthur o The Photographers’ Gallery a Londres.

El seu treball ha sigut reconegut en certàmens com XXIX Circuits d’Arts plàstiques de la Comunitat de Madrid, Emergent Lleida, PhotoEspaña, The New Talents TPG Londres o Platform en Fotomuseum Winterthur a Suïssa.

Des de 2018 viu i treballa entre Alacant i Londres, on ha cursat el postgrau Contemporary Photography; Practices and Philosophies en la University of Arts London.

➡️ El seu projecte “Finestrat Collage Club” ha sigut seleccionat pel jurat de la I Edició Finestrat Arte Público, format per representants de l’Ajuntament de Finestrat, David Vila (Vicedegà de Projecció de la Facultat de Belles arts UMH), Asensio Martínez Soler, (Artista i comissari) i Miguel Alejos (Coordinador FAP).