Últimes places per a participar en el taller de TikTok que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat

“Cinema musical”, pasdoble guanyador del Concurs de Composició convocat pel Centre Musical Puig Campana
26/02/2020
Finestrat sol·licita una subvenció a l’IVACE per a continuar millorant el carrer Alacant del Bulevard comercial
26/02/2020

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que han programat un taller per a aprendre a utilitzar la coneguda aplicació TikTok. Aquesta activitat se celebrarà en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) els dies 23, 25 i 27 de març en horari de 17:00 a 19:00 hores.

Com va explicar la regidora de Joventut, Nati Algado, “si alguna vegada has vist el teu fill o la teua filla ballant o fent quelcom davant del mòbil o la tablet és molt probable que estiga gravant un vídeos el fi per a pujar a TikTok. És una aplicació que ha captivat la gent més jove. Són vídeos molt curts, de a penes 15 segons, en format vertical, amb possibilitat d’incloure filtres molt divertits i cançons molt populars per a donar-los més ritme”.

L’edil va assenyalar que des que es va fer públic aquest taller en l’Agenda Jove 2020 s’han inscrit nombrosos menors des dels 8 anys d’edat i també pares i mares amb els seus fills per a aprendre a manejar aquesta aplicació. De fet, TikTok va ser l’aplicació més descarregada l’any 2018 i ja compta amb més de 500 milions d’usuaris en el món. “En el taller ens ensenyaran tècniques per a crear els nostres TikTok més divertits, els podrem gravar de manera individual i també un tiktok grupal a manera de despedida en concloure aquesta formació”. A més, el taller inclou una xarrada de conscienciació sobre els perills de les xarxes socials, de quina manera utilitzar-les per a protegir la privacitat i també sobre drets d’imatge.

Informació i Inscripcions
Per a les persones interessades a participar en aquest taller poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, ubicat en el carrer Fonteta, 36. També poden enviar un correu a joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @juventudfinestrat.

GABINET DE PREMSA (24.2.2020)