Últimes places per a la Finestrat Costa Blanca Trails que es disputa del 19 al 21 de novembre

Finestrat diu NO a la violència masclista
06/07/2021
Arriba l’Estiu Cultural a Finestrat amb concerts, musicals, titelles i exposicions per a tots els públics
08/07/2021

Si eres corredor i t’agrada córrer per la muntanya encara ets a temps d’apuntar-te a la “Finestrat Costa Blanca Trails” que es disputa del 19 al 21 de novembre. 1.600 persones s’han inscrit ja a aquesta prova de muntanya que presenta 5 modalitats diferents de carrera: la categoria regna, el Gran Trail de 101k, la Ultra de 75K, la Marató de 46K, el Trail Puig Campana de 29K que té les inscripcions completes i el MiniTrail de 20Km.

El regidor d’Esports, David Alarcón, es va reunir amb el director tècnic de la carrera, Romualdo Doménech, del Club Repte Everest, i amb el tècnic municipal d’Esports, Juanvi Llinares, per a continuar preparant l’edició d’enguany.

“Estem molt il·lusionats amb aquesta prova. Al cap d’un any d’aturada per les causes que tots coneixem tornem amb molta força i amb moltes ganes. Tant és així que ja hi ha 1.600 inscrits i obrim inscripcions fa a penes 10 dies. Per això, volem fer una crida als corredors que encara tinguen interés a participar perquè hi ha modalitats en les quals queden pocs dorsals disponibles”, va afirmar l’edil d’Esports, David Alarcón.

Els diferents recorreguts de la Costa Blanca Trails que tenen la seua eixida i arribada a Finestrat discorren a més pels municipis de Polop de la Marina, Benimantell, Benifato, Beniardà, Famorca, Fageca, Quatretondeta, Confrides i Sella “i passant pels principals cims de la Marina Baixa com Aitana, Mallada del Llop, Pla de la Casa, Recingle Alt i, per descomptat, nostre emblemàtic pic del Puig Campana”, va indicar el regidor.

Els dorsals disponibles són GTCB 101K: 53 places; UTCB 75K: 97 places; MCB 46K: 32 places i MTF 20K: 3 places.

Informació i Inscripcions:

www.costablancatrails.com

 

(GABINET PREMSA-6.7.2021)