Últimes places per a participar en els cursos d’Anglés que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat

Multitudinaria fiesta de Sant Blai en Finestrat
04/02/2019
Donació solidària de l’AMPA del CEIP “Balcó de Finestrat” als serveis socials municipals
05/02/2019

LA REGIDORIA DE COMERÇ JA HA PENJAT EL CARTELL DE “COMPLET” EN EL CURS PRÀCTIC D’ANGLÉS COMERCIAL

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que queden les últimes places per a participar en els dos cursos d’anglés que han organitzat per a ajudar a preparar els exàmens oficials de l’Escola de Cambridge, KET i FIRST.

Curs Anglés preparatori del KET (A2)

El Key English Test (KET) és un examen d’Anglés, dirigit per la Universitat de Cambridge, que certifica de forma internacional i oficial un nivell A2 d’Anglés. El curs comença aquest divendres, 8 de febrer i se celebrarà tots els divendres fins al 31 de maig, en horari de 17:00 a 20:00 hores. Està dirigit a tots els públics a partir dels 12 anys d’edat. El preu de la formació completa, de quatre mesos de duració, és 75€ per a veïns/as empadronats en la localitat i 95€ per a no empadronats/es.

Curs Anglés preparatori del FIRST (B2)

B2 First és una de les titulacions més conegudes de Cambridge English. El curs per a preparar aquests exàmens oficials comença demà, dia 5 de febrer, i s’impartirà fins al 23 de maig, els dimarts i dijous en horari de 18:00 a 20:30 hores. El preu complet d’aquesta formació que dura 4 mesos serà de 295€ i de 245€ per a tots aquells que figuren inscrits en el padró municipal de Finestrat.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va animar als jóvens de la localitat a aprofitar aquesta oportunitat per a perfeccionar la seua formació en idiomes “perquè els va a obrir moltes portes laborals i també és una ajuda fonamental a l’hora de viatjar o d’estudiar a l’estranger. Aquesta formació és prou intensiva, dura 4 mesos, de febrer a maig i s’impartirà en la Casa de Cultura. Quant al cost, una vegada més des del consistori hem fet un esforç per a ajudar a sufragar aquests cursos als veïns empadronats/es a Finestrat”. De la mateixa manera, la ciutadania de Finestrat també tindrà prioritat a l’hora d’accedir a una plaça.

Informació i Inscripcions

Totes les persones interessades poden contactar ja amb la Regidoria de Joventut de Finestrat (3a planta, Ajuntament); també a través del telèfon 606 936 432 (WhatsApp) o enviant un adreça electrònica a joventut@finestrat.org.

Curs d’Anglés comercial COMPLET

D’altra banda, des de la Regidoria de Comerç han penjat el cartell del complet en el curs practique d’Anglés comercial que han programat també per a aquest mes de febrer en el Viver d’Empreses. Tanta ha sigut la demanda que han creat dos grups amb dos nivells de formació. En aquest sentit, l’edil de Comerç agradació l’excel·lent resposta a aquesta convocatòria “que hem organitzat en horari de matins, pensant en aquelles persones que es troben en situació de desocupació. I també fem aquest curs abans de Setmana Santa, amb la mirada posada en l’augment de contractacions en aqueixa temporada turística”.

(GABINET PREMSA: 4.2.2019)