Turisme programa una nova ruta guiada pel nucli històric de Finestrat per a aquest dissabte 25 de maig

Firma del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i la Societat Protectora d’Animals de Benidorm
23/05/2019
Alan Luna del Club Taekwondo Finestrat va aconseguir la medalla d’or del Campionat Autonòmic i es classifica per al Nacional
24/05/2019

Des de la Regidoria de Turisme ha organitzat una nova visita guiada per a donar a conéixer l’encant del nucli històric de la localitat a través de la ruta “Descobreix Finestrat”. Els turistes podran gaudir d’aquest pla lúdic i cultural, acompanyats d’informadors municipals que els guiaran durant el recorregut aquest dissabte, 25 de maig.

En aquestes jornades els turistes tenen l’ocasió de conéixer aquesta emblemàtica zona de la localitat seguint un original i divertit itinerari per a tota la família. Durant tot el recorregut trobaran un total de 32 senyals que inclouen fletxes direccionals i informació entre punts, 14 panells informatius i una trentena d’endevinalles per a tota la família. Aquesta informació fa possible que el visitant siga coneixedor de llocs d’interés com l’Església de Sant Bertomeu, l’Ermita del Sant Crist del Remei, el Castell o els miradors, des d’on pot observar-se la muntanya del Puig Campana i també el mar Mediterrani.

L’alcalde i edil de Turisme, Juan Francisco Pérez, va invitar la població de la comarca i als turistes que visiten en aquestes dates la Costa Blanca “que aprofiten l’ocasió per a conéixer l’encant del nostre poble guiats pels que millor ho coneixen, el personal de la Regidoria de Turisme, alhora que degusten la magnífica oferta de restauració que té la nostra localitat”.

Per a formalitzar la reserva poden telefonar al 648 653 219, enviar un missatge de WhatsApp a aquest mateix número o bé enviar un correu electrònic a touristinfo@finestrat.org. L’horari s’establirà en funció de la demanda. També poden obtindre els fullets de la ruta en les tourist info del municipi o a través de la web turismo.finestrat.org.

GABINET DE PREMSA (23.5.19)