Turisme organitza visites guiades pel nucli històric de Finestrat en Setmana Santa

Actes litúrgics Setmana Santa Finestrat
16/04/2019
Més de 200 jugadors de la comarca participen en el Torneig de futbol de Setmana Santa de Finestrat
17/04/2019

Des de la Regidoria de Turisme han organitzat visites guiades per a conéixer els carrers del nucli històric de la localitat a través de la ruta “Descobreix Finestrat”. Els turistes podran gaudir durant les vacances de Setmana Santa d’aquest pla lúdic cultural, acompanyats d’informadors municipals que els guiaran durant el recorregut. Aquestes visites, de caràcter gratuït, es realitzaran durant la Setmana Santa, els dies 18, 19, 20, 21 i 22 d’abril, a més del dissabte 27 d’abril.

En aquestes jornades els turistes podran conéixer aquesta emblemàtica zona de la localitat a través d’un original i divertit itinerari per a tota la família. Durant tot el recorregut trobaran al seu pas un total de 32 senyals de localització, que inclouen fletxes direccionals i informació entre punts, 14 panells informatius i una trentena d’endevinalles per a tota la família. Aquesta informació fa possible que el visitant siga coneixedor del lloc en què es troba com l’Església de Sant Bertomeu, l’Ermita, el Castell o els miradors, des d’on pot observar-se la muntanya del Puig Campana o el propi mar Mediterrani. Segons paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “es tracta d’una ruta de gran atractiu turístic i cultural, ideal perquè els visitants puguen gaudir en família des d’un punt de vista lúdic i pedagògic”.

Per a formalitzar la reserva poden telefonar al 648 653 219, enviar un missatge de WhatsApp a aquest mateix número o bé enviar un correu electrònic a l’adreça touristinfo@finestrat.org. També poden obtindre els fullets de la ruta en les tourist info del municipi o a través de la web turisme.finestrat.org.

Cala de Finestrat

De cara a Setmana Santa des de les brigades de serveis tècnics han posat a punt la platja de la Cala amb la neteja de voreres, la instal·lació de les passarel·les de fusta d’accés a l’arena i també els tendals del parc infantil de la platja, entre altres actuacions. També està ja en marxa el servei de socorrisme des de dilluns passat 13 d’abril fins al divendres 26 i, posteriorment, es mantindrà operatiu tots els caps de setmana fins al 31 de maig. A partir d’aqueixa data el socorrisme es prestarà tots els dies perquè ja és inici de temporada de bany.

GABINET DE PREMSA (17.4.19)