Trobada de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de la Comunitat a Finestrat

Pla de protecció contra el morrut de les palmeres i la processionària del pi a Finestrat
22/02/2023
Aquest diumenge 26 de febrer Finestrat acull el II Concurs Caní a la Plaça de la Unió Europea
23/02/2023

Amb prop de 300 membres és l’associació més representativa de Caps i Comandaments de Policia Local en tota la Comunitat Valenciana, UNIJEMPOL. La seua directiva ha triat Finestrat per a mantindre una trobada en el qual van participar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª Dolores Viudes, al costat del president de l’Associació, José Ramón Nieto. En concret van assistir els Caps i Comandaments de les Policies Locals de Vila-real, Peníscola, Onda, València, Quart de Poblet, Gandia, Alacant, Villena i Finestrat.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va mostrar agraït per l’elecció del municipi per a aquesta trobada. “A Finestrat la seguretat és una de les nostres prioritats. Per això, estem fent una aposta molt important per la tecnologia i la innovació per a garantir el millor servei en un terme municipal que es troba distribuït en diversos nuclis com són la Cala, el Bulevard, les urbanitzacions, el centre històric, els disseminats rurals i és clar, l’entorn del Puig Campana. Així que agraït a UNIJEMPOL per triar Finestrat i prendre com a referent les nostres iniciatives per a continuar avançant en seguretat ciutadana”.

En el transcurs de la trobada van abordar, entre altres qüestions, les novetats i seguiment d’aspectes relacionats amb la Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana; van analitzar els diferents informes de les delegacions provincials de l’associació a l’efecte de conéixer les seues propostes i donar a conéixer la labor de UNIJEMPOL, l’associació més representativa de Caps i Comandaments de Policia Local en tota la Comunitat. Finalment, també van dedicar part de la reunió a preparar la Trobada d’Oficials de Policia Local de la Comunitat que se celebra al març a Benidorm amb prop de 450 assistents.

(GABINET DE PREMSA: 22.02.2023)