Tres nous contractes per a reforçar el Viver d’Empreses i el Museu de Finestrat

13 medalles d’or per al Club Taekwondo Finestrat en l’Open d’Alzira
26/11/2021
L’art pren el centre històric tradicional amb “Muses per a l’Art” i “Finestrat Collage Club”
26/11/2021

L’Ajuntament de Finestrat incorpora a 3 nous treballadors per a les seues dependències. Dos d’ells s’incorporen com a reforç en el viver d’empreses, situat al Bulevard Comercial i motor d’impuls empresarial de l’administració local. La tercera persona s’incorpora al departament de cultura i ocuparà el lloc de conserge al Museu de Finestrat.

Aquest matí han signat el contracte en presència de l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, i el regidor de Recursos Humans, José Vicente Lloret.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

El primer edil, Juanfran Pérez Llorca, ha destacat el fet de “incorporar a tres persones d’almenys 30 anys que ens permet poder treballar amb joves, però també amb gent gran que per circumstàncies s’han vist obligades a eixir del mercat laboral. Com sempre dic, donar treball, crear oportunitats, per a la meua com a alcalde, per a l’Ajuntament de Finestrat és una gran satisfacció i més en els temps que corren que no són fàcils. La nostra responsabilitat i la nostra prioritat és i serà treballar per l’ocupació i per aquells veïns que necessiten un nou treball.

Els tres formen part del programa ECOVID 2021 en el marc del programa operatiu dels fons socials europeus 2014-2020, amb un fons de 55.146 euros, per a demandants d’ocupació en LABORA d’almenys 30 anys.