Tres dones de Finestrat entren a treballar de conserge a l’Ajuntament

Arriba al desembre la “Finestrat on line Party” per als afeccionats als videojocs
21/11/2020
L’Ajuntament de Finestrat renova els equips informàtics de la Biblioteca municipal
24/11/2020

Tres dones del municipi han signat hui els contractes pels quals s’incorporen de manera immediata a treballar de conserges en diferents instal·lacions municipals durant els pròxims 6 mesos en el marc del programa ECOVID20.

En el moment de la signatura l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, ha assenyalat “que aquests sis mesos ajudaran a tres famílies a mitigar l’enorme mal que a està causant a nivell socioeconòmic aquesta pandèmia. Per a mi, començar la setmana podent assistir a la signatura de tres nous contractes per a l’Ajuntament, com a alcalde em resulta altament gratificant i és allò que desitjaria poder fer cada dia. Per això, la nostra política d’ocupació serà una prioritat constant al nostre poble i per la qual batallarem cada dia des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) i des de cadascuna dels departaments d’aquest ajuntament.”

Aquests tres nous contractes formen part del programa LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, finançat pel Fons Social Europeu, i dirigit a persones a partir dels 30 anys que havien perdut la seua ocupació per culpa de la conjuntura econòmica i social provocada per la pandèmia.