Treballs de neteja al barranc de la Cala de Finestrat

Renovació de conduccions d’aigua a la Cala de Finestrat per a millorar el funcionament dels rentapeus
13/11/2020
Campanya de tractaments de colònies urbanes de gats
13/11/2020

Des de la Regidoria d’Obres de Finestrat informen que en les últimes jornades s’estan fent treballs de neteja al barranc de la Cala amb la finalitat d’evitar l’arrossegament de materials cap a la mar.

L’edil titular de l’àrea, José Vicente Lloret, va informar que aquesta actuació té lloc en el tram final del barranc, aproximadament 2 quilòmetres de longitud, entre l’Avinguda Marina Baixa i l’Avinguda Nou d’Octubre, al Bulevard. “És una mesura preventiva davant la possibilitat de precipitacions intenses pròpies de la tardor i amb la qual es pretén evitar que el depòsit final de la canalització, on arriben les pluvials del barranc, quede obstruït per l’acumulació de residus que arrossega l’aigua en la seua eixida cap a la mar”.

Sobre aquest tema l’edil va recordar que la canalització del barranc de la Cala, “és la major obra hidràulica realitzada fins hui a Finestrat per a evitar les inundacions a l’Avinguda Marina Baixa. I per a garantir el funcionament òptim de tota la infraestructura és fonamental vetlar pel seu manteniment i la retirada de canyes i vegetació de manera periòdica”.

GABINET DE PREMSA (12.11.2020)