Tots els cursos municipals de la Regidoria d’Educació pengen el cartell de “complet”

Gran començament de lliga per al Club Voleibol Finestrat amb les infantils i cadets com a líders de grup
12/11/2019
L’alcalde i el President de la Diputació van presentar hui la COSTA BLANCA TRAILS que es disputa el 16 de novembre a Finestrat
13/11/2019

MÉS DE 200 PERSONES PARTICIPEN EN ELS CURSOS D’ANGLÉS, ESPANYOL PER A RESIDENTS D’ALTRES NACIONALITATS I REFORÇ ESCOLAR

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que tots els cursos municipals han penjat el cartell de complet amb més de 200 persones inscrites. En concret, les classes d’espanyol per a residents d’altres nacionalitats són les que més demanda han registrat, seguit per anglés i reforç escolar. En el cas de la novetat d’enguany que són les classes d’anglés escolar i les preparatòries del certificat oficial PEARSON per a jóvens i adults ha tingut una excel·lent resposta. Tant és així que des de la Regidoria d’Educació ja estan treballant per a augmentar l’oferta en pròximes dates i així donar resposta a aquesta necessitat formativa.

En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “estem molt il·lusionats amb la resposta de la població a les propostes de cursos municipals que tenim. De fet, tots els grups d’anglés, tant en les classes que habitualment oferim com la novetat d’enguany del mètode PEARSON, han penjat el cartell de complet. Açò també ha passat en les classes d’espanyol per a residents d’altres nacionalitats que estan plenes i amb llista d’espera. No obstant això, informem que estem treballant per a cobrir aqueixa demanda en pròximes dates perquè hem detectat molt interés, sobretot en les classes d’anglés en horari de vesprades i l’espanyol per a residents d’altres països que han triat Finestrat per a viure”.

Informació i Inscripcions
Per a més informació poden enviar un adreça electrònica a alloret@finestrat.org o també dirigir-se a la 3a planta del Centre Juvenil Finestrat (Dep. Educació).

GABINET DE PREMSA (8.11.19)