Tot preparat per a la I Trail Nocturna Faldes del Puig Campana que se celebra aquest dissabte a Finestrat

Finestrat posa en marxa un reforç especial de neteja en les vesprades d’estiu
02/07/2019
Resultats analítiques arena i aigua de la platja de la Cala de Finestrat
05/07/2019

Trail nocturna Faldes del Puig Campana
El municipi de Finestrat ja està preparat per a acollir la I Trail Nocturna Faldes del Puig Campana que se celebra aquest dissabte, 6 de juliol. La carrera està organitzada dónes de la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat i el termini d’inscripció romandrà obert fins als 00:00 hores d’aquesta nit.
En la prova hi haurà dues modalitats de participació: corredors que hauran de salvar una distància de 13 quilòmetres amb un desnivell positiu de 700 metres. I caminants que tindran per davant un recorregut de 9 quilòmetres i un desnivell de 300 metres. L’eixida serà a les 20:30 hores des de la Plaça de la Unió Europea, on també estarà situada la meta. La ruta que realitzaran coincidirà amb la coneguda com “Volta al Puig Campana” que passa per la Font del Molí, Collado Pouet, Foia de Cac o Cova del Cremat, entre altres punts. I la ruta per a caminants és una variació de la Volta encara que més curta.

La Trail Nocturna està oberta a la participació de tots els públics (federats o no) i en el cas de menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult o aportar una autorització del pare o la mare. Els preus de la inscripció són 12€ per a corredors i 8€ per a caminants fins a un màxim de 600 participants entre les dues modalitats.
Les inscripcions es podran formalitzar fins a les 00:00 hores d’aquest dijous en la pàgina web www.mychip.es.

Aiguagym
Aquesta setmana han començat les classes d’aquagym en la piscina municipal amb una trentena de participants amb edats a partir dels 13 anys. El Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, junt amb l’edil d’Esports, David Alarcón, van visitar la piscina en la primera sessió d’aquesta activitat que aporta múltiples beneficis com estimular la circulació sanguínia i afavorir el retorn venós, exercitar totes les articulacions, reforçar la flexibilitat, millorar la correcció postural i aconseguir un rendiment global de tota la musculatura.

Club Voleibol Finestrat
Els equips cadet i juvenil del Club Voleibol Finestrat han participat en el Torneig Summer Cup que s’ha disputat durant 3 dies en La Nucia. L’equip cadet va aconseguir la 3a posició jugant amb diverses infantils durant tota la competició i provant coses de cara a la següent temporada.
Perla seua banda l’equipjuvenil va acabar quart classificat i a pesar de les baixes va servir perquè diverses cadets foren rodant de cara a la pròxima lliga.
Ara descansen tots els equips fins a reprendre els entrenaments al setembre.

C.F.U.E. Finestrat
Des del C.F.U.E. Finestrat els equip prebenjamí i infantil van participar en l’XI Torneig Marina Baixa Cup que es va disputar la passada setmana en instal·lacions esportives de tota la comarca, entre elles, el Camp La Foia de Finestrat. Enguany han participat un total de 104 equips arribats de tota Espanya i també Portugal.

A més aquest pròxim diumenge, 7 de juliol, celebren una jornada de convivència amb motiu del final de la temporada que tindrà lloc en el Camp La Foia a partir de les 10:00 hores.

Club Taekwondo i Hapkido Finestrat
Des del Club Taekwondo Finestrat 8 esportistes competeixen aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya Parataekwondo Combat i Poomsae i també en el Campionat de Combat Cadet i Júnior Sub 21 que es disputa en el Poliesportiu Pisuerga de Valladolid.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar a tots els taekwondistas per a aquestes competicions nacionals i va felicitar als equips de futbol i voleibol per la seua participació en els tornejos estivals. “Ara molts es prenen un merescut descans fins a l’inici dels entrenaments de cara a la pròxima temporada. Així que desitjar-los a tots un feliços estiu”.

GABINET DE PREMSA (4.07.19)