Tot a punt en el cementeri de Finestrat per al Dia de Tots Sants amb mesures de seguretat anti COVID-19

Comença a Finestrat el curs “Activa’t i troba la teua ocupació”
28/10/2020
Ordre del dia Sessió plenària extraordinària: dijous 29 octubre, 9:00h
29/10/2020

En el cementeri municipal de Finestrat ja està tot a punt per a regular les visites de cara a la festivitat de “Tots Sants” amb el dispositiu de prevenció i seguretat enfront del COVID-19.

Entre altres mesures s’ha establit l’accés per l’entrada principal i l’eixida pel costat nord del cementeri, al costat de la zona esportiva. En l’accés hi haurà control d’aforament, presa de temperatura i dispensadors de gel hidroalcohòlic per a desinfecció de mans. El paviment ja està senyalitzat amb doble sentit de circulació per a evitar aglomeracions de persones. L’ús de màscara és obligatori, tal com marquen les autoritats sanitàries, així com mantindre la distància interpersonal de seguretat de 1’5 metres.

El regidor responsable de cementeri, Tomás Sellés, va recomanar en la mesura que siga possible avançar les visites i fer-ho de manera escalonada fins diumenge que ve, 1 de novembre. “També preguem que el temps de permanència en el cementeri siga l’estrictament necessari. En definitiva, es tracta de recordar en aquests dies als nostres difunts amb la tranquil·litat i serenitat que es mereixen, però sense oblidar de cuidar la nostra salut i la dels qui estan al nostre costat”.

Des de l’Ajuntament també es garantirà durant aquests dies de major afluència de visites la neteja i desinfecció del recinte manera regular per a assegurar la seguretat sanitària.

 

GABINET DE PREMSA (28.10.2020)