Tornen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat

Les Sènior del Club Voleibol Finestrat ascendeixen a 1a divisió nacional
30/06/2021
Arranquen les Escoles d’Estiu de Finestrat amb més de 250 participants
01/07/2021

Després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia des de la Regidoria de Turisme tornen a oferir un complet programa d’activitats infantils gratuïtes en la Cala de Finestrat tots els dimarts, dijous i dissabtes de juliol i agost. Les activitats estan dirigides a les xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys començaran aquest dijous, dia 1 de juliol, i se celebraran fins al 7 de setembre, en horari de 10.00 a 14.00 hores.

L’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, va informar que “aquesta proposta lúdica per als més xicotets és gratuïta, tal com fem des de fa anys. En els últims estius hem arribat a tindre prop de 80 xiquetes i xiquets com a mitjana de participació, i arriben a xifres de més de 130 en les dates de major ocupació turística de l’estiu. Entre els assistents venen molts veïns de Finestrat i també moltes famílies que passen les seues vacances a la Cala o municipis confrontants. Per tant, es tracta d’una proposta que està funcionant molt bé i per això l’oferim, un estiu més, a la Cala de Finestrat”.

La programació està dirigida a xiquetes i xiquets des dels 3 anys als 12 anys d’edat i abasta múltiples opcions com a esports (voleibol de platja, futbol platja, bàdminton, handbol), manualitats, joc de relleus, olimpíada, globoflèxia, tallers d’arqueologia, concursos de castells d’arena o tatuatges de henna. També hi haurà jornades recreatives dirigides a fomentar el joc en família, a més de diversos dies de jocs aquàtics en l’arena. Aquesta programació es desenvoluparà tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu seguint totes les indicacions que dicten les autoritats sanitàries per a contindre la pandèmia. Per a participar, només cal acudir a l’espai de la platja situat entre el lloc de socorrisme i el parc infantil de jocs.