Tornen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu

Finestrat acollirà divendres que ve, 28 de juny, la II Jornada d’Èxit Empresarial de JOVEMPA
01/07/2019
Finestrat posa en marxa un reforç especial de neteja en les vesprades d’estiu
02/07/2019

ELS DIMECRES DE JULIOL I AGOST TAMBÉ HI HAURÀ SESSIONS GRATUÏTES DE ZUMBA EN LA PLATJA

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que s’ha organitzat novament per a aquest estiu un complet programa d’activitats per al gaudi de xiquets i xiquetes en la Cala de Finestrat. Aquesta animació infantil està enfocada per a xicotets d’entre 3 i 12 anys d’edat i serà gratuït per a tot aquell que desitge participar. Les activitats programades tindran lloc en la platja de la Cala cada dimarts, dijous i dissabtes, des de les 10:00 fins a les 14:00 hores a partir de demà, 2 de juliol i fins al dia 7 de setembre.

L’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, va informar que “aquesta proposta lúdica per als més menuts és gratuïta, tal com venim fent des de fa anys. En els últims estius hem arribat a tindre una mitjana de 80 xiquets com mitja de participació, arribant a xifres de més de 130 en les dates de major ocupació turística de l’estiu. Entre els assistents vénen molts veïns de Finestrat i també moltes famílies que passen les seues vacancs a la Cala o municipis contigus. Per tant, es tracta d’una proposta que està funcionant molt bé i per això l’oferim, un estiu més, en la Cala de Finestrat”.

La programació comprén múltiples opcions com a esports (vòlei platja, futbol platja, bàdminton, handbol), manualitats, joc de relleus, olimpíada platgera, globoflexia, tallers d’arqueologia, concursos de castells d’arena o tatuatges d’henna. També hi haurà jornades recreatives dirigides a fomentar el joc en família, a més d’uns quants dies de jocs aquàtics en l’arena. Per a participar, només és necessari acudir a l’espai de la platja ubicat entre el lloc de Socorrisme i el parc infantil de jocs.

Zumba a la Cala: tots els dimecres de juliol i agost
A més, dins de la programació d’activitats que ofereix l’Ajuntament en la Cala de Finestrat, tots els dimecres de juliol i agost veïns i turistes podran gaudir d’unes classes de zumba organitzades dins de l’arena de la platja. “Seran sessions gratuïtes al ritme de la música, va informar l’edil d’Esports, David Alarcón, “i guiats per monitors esportius de Fitness Corpore Finestrat, fomentant així l’esport a l’aire lliure i en un marc privilegiat com és la nostra platja de la Cala”. Per a participar no cal inscriure’s, només acudir a la sessió esportiva que començarà cada dimecres a les 10:30 hores.

GABINET DE PREMSA (1.7.2019)