Tornen les activitats esportives a l’aire lliure a la Cala de Finestrat i al camp de la Foia

Tornada al col·le a Finestrat amb prop de 700 escolars i la inversió de 140.000€ de l’Ajuntament en millores en els centres
09/09/2021
Fins al 14 de setembre segueix obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a autònoms i microempreses
10/09/2021

LA REGIDORIA D’ESPORTS DE FINESTRAT REPRESA AQUEST PROGRAMA GRATUÏT QUE ARRANCA EL DILLUNS 13 AMB ZUMBA, PILATES I GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT

Des de la Regidoria d’Esports reprenen la programació d’activitats lúdicoesportives gratuïtes per a promoure l’exercici físic a l’aire lliure que tan bon resultat va aconseguir abans de l’estiu. El programa serà tant a la platja com en la zona poliesportiva de la Foia i no és necessari inscripció prèvia, només acudir al punt de trobada amb roba i calçat còmode per a participar en l’activitat.

L’activitat es reprén aquest pròxim dilluns, dia 13 de setembre, amb les mateixes activitats i en el mateix horari, englobant des de zumba i pilates fins a gimnàstica de manteniment i gimnàstica específica per a les persones més majors.

Els horaris i espais són els següents:

GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT (ADULTS) A LA CALA DE FINESTRAT.

  • Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00h. Platja (Zona posat socorrisme).

GIMNÀSTICA 3A EDAT A LA CALA DE FINESTRAT.

  • Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Platja. (Zona posat socorrisme).

PILATES

  • Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00. Camp de futbol La Foia.

ZUMBA

  • Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Camp de futbol La Foia.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “ara que comencen a baixar les altes temperatures estivals recuperem les activitats esportives a l’aire lliure, buscant fomentar la posada en forma en espais exteriors, la qual cosa ens permet entorns segurs on garantir distàncies. Dir que abans de l’estiu aquestes classes van tindre molt bon acolliment, tant en la Cala com a la Foia, amb una mitjana de 20 participants. I ara us convide a aprofitar novament l’ocasió per a recuperar la forma després de l’estiu, fer exercici físic i així fomentar hàbits de vida saludables entre tota la població”.

(GABINET DE PREMSA.9.9.2021)