Tornen les activitats a la Casa de Cultura de Finestrat amb el Protocol Covid-19

L’alcalde va visitar la nova botiga de PORCELANOSA en el Bulevard comercial de Finestrat
16/09/2020
El Regidor de Festes es reuneix amb la Comissió de Festes de Finestrat
17/09/2020

La Casa de Cultura de Finestrat torna a la nova normalitat amb un Protocol Covid-19 per al desenvolupament d’activitats culturals organitzades en dependències municipals.

Segons ha comentat el Regidor de Cultura, Héctor Baldó, “des d’aquesta setmana ja poden utilitzar les instal·lacions tots aquells grups que previ acord amb la Regidoria de Cultura ho hagen sol·licitat i s’acullen a les mesures de seguretat i recomanacions de les autoritats sanitàries”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Entre aquestes mesures, totes aquelles persones que desitgen utilitzar la Casa de Cultura hauran de responsabilitzar-se individualment que no han estat en contacte amb cap persona infectada ni tenen simptomatologies pròpies del coronavirus.

Es farà un control individual de la temperatura i totes les persones hauran de fer ús de la màscara, utilitzar els dispensadors de gel hidroalcohòlic i responsabilitzar-se de l’ús de les instal·lacions. Igualment s’haurà de proporcionar un control dels usuaris cada vegada que s’utilitze qualsevol instal·lació d’aquest complex.

Les associacions, els professors o encarregats dels grups, que necessiten aquestes dependències per a ús cultural, seran responsables de vetlar pel compliment d’aquestes normes.

“Volem un Casa de Cultura activada i segura” va remarcar l’edil de Cultura, Héctor Baldó “per això necessitem que tots prenguem consciència de la necessitat de complir amb totes les normes de seguretat. Només d’aqueixa manera aconseguirem reactivar totes les activitats amb una aposta forta per la Cultura”.

A la Casa de Cultura de Finestrat estan situades les aules del Centre Musical Puig Campana. En les seues instal·lacions també assagen l’Agrupació Coral de Finestrat i la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat. Algunes de les seues instal·lacions també s’utilitzen per a les classes de Teatre. Aquestes normes són també d’obligat compliment en el Centre de Formació del Bulevard (antic Barquillero) on s’imparteixen classes de pintura.      

El Protocol Covid-19 s’aplicarà igualment quan es programen les activitats culturals organitzades des de l’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria de Cultura, o es convoque qualsevol esdeveniment públic o privat.