Torna l’exposició “No em tocs el WhatsApp” a Finestrat

Nova actuació en matèria de prevenció d’incendis forestals a Finestrat
14/12/2023
Finestrat tindrà una segona Escola Infantil amb més de 110 places per a xiquets/es menors de 3 anys
14/12/2023

L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de detectar qualsevol tipus de violència sobre les dones.

Es tracta d’una mostra realitzada a partir de materials aportats per joves d’entre 14 i 30 anys.

L’exposició ‘No em tocs el Whatsapp”, impulsada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), arriba al Centre Juvenil Finestrat. Amb l’objectiu de continuar sensibilitzant i conscienciant a les persones joves sobre la importància de detectar i denunciar qualsevol tipus de violència contra les dones. L’edil de l’àrea, Sara Llorca, va convidar a la població local a visitar aquesta mostra que estarà exposada en l’entrada del Centre Juvenil fins a aquest divendres 15 de desembre.

“No és la primera vegada que recala ací encara que ens sembla important tornar a portar aquesta mostra”, va indicar l’edil de Joventut, Sara Llorca, “que ha passat ja enguany per 25 localitats de tota la Comunitat. Està composta, entre altres recursos, per fotografies realitzades pels propis joves per a mostrar i previndre diferents situacions de violència contra les dones”. Per part seua, en la presentació l’edil d’Igualtat, Nati Algado, va afirmar que “aquesta mostra representa una manera més de transmetre als més joves valors de convivència, educació i respecte en les seues relacions afectiu-sexuals per a previndre actituds violentes contra les dones».