Torna l’enquesta #jovesambveu per a recollir les inquietuds dels joves de Finestrat

Finestrat posa en marxa els treballs que definiran les bases per al repartiment d’ajudes del Pla Resistir i les pròpies del Consistori
11/02/2021
L’alcalde de Finestrat es reuneix amb l’Associació de Comerciants i Restauradors de la localitat
12/02/2021

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat continuen atents a les opinions dels més joves del municipi. Per això, en atenció a les actuals circumstàncies rellancen l’enquesta #jovesambveu dirigida a prendre nota de les seues aficions, necessitats formatives i també la seua opinió sobre el propi Centre Juvenil i els serveis que presta el departament.

L’enquesta està dirigida a joves de 18 a 35 anys, és anònima i es podrà fer en menys d’1 minut de manera en línia a través de la pàgina web municipal www.ayto-finestrat.es “Es tracta de saber què necessiten els joves, què els agrada i comprovar si coneixen el Centre Juvenil, si coneixen els serveis que prestem i en quins podem millorar”, va indicar la regidora titular de l’àrea de Joventut, Nati Algado. “Així que anime als joves de Finestrat a participar en aquesta enquesta perquè ens ajudarà a confeccionar una programació i un assessorament el més adaptat possible al que ells/as necessiten”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Pots omplir l’enquesta ací:

En valencià picant ací
En castellà picant ací