Torna la Trail Nocturna Faldes del Puig Campana a Finestrat

Adjudicat el Projecte per a la Construcció de l’Institut de Finestrat
26/07/2023
Ordre del dia, sessió plenària ordinària, dilluns 31 de juliol, 12.30 hores, Ajuntament de Finestrat
29/07/2023

SERÀ EL PRÒXIM 23 DE SETEMBRE AMB DUES MODALITATS: CORREDORS I SENDERISTES

Amants del Trail i del Senderisme tenen una nova cita una de les muntanyes més emblemàtiques de Finestrat, el Puig Campana. Nova edició, i ja van quatre, amb dues modalitats de participació: corredors que salvaran una distància de 16 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 900 metres (dificultat mitjana). I senderistes, amb Sprint Trail, que tindran per davant un recorregut no competitiu de 9 quilòmetres i un desnivell de 600 metres (dificultat mitjana).

La IV Trail Nocturna Faldes del Puig Campana se celebrarà a Finestrat el pròxim 23 de setembre a les 20.30 hores. L’eixida serà des de la Plaça de la Unió Europea en el centre històric

La ruta d’aquesta Trail, també coneguda com “Volta al Puig Campana”, passarà per la Font del Molí, Collado Ciprerets, Collado Pouet, Foia de Cac o Cova del Cremat, entre altres punts. La modalitat senderista i Sprin Trail travessarà l’Alqueria, el Corral de Suay, la Cova del Roget i la Foia de Cac. En les dues rutes hi haurà avituallament en carrera i en la meta.

 

PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’ESPORTS, BEA QUINTILLÁN ACÍ

 

La prova està organitzada pel CE El Portell de Finestrat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat. Els detalls de la prova van ser explicats pel president d’El Portell, Vicente Climent, a la Regidora d’Esports, Bea Quintillán, i al tècnic en la matèria, Juanvi Llinares.

En paraules de l’edil d’Esports, Bea Quintillán, “les Faldes del Puig Campana s’estan convertint ja en una prova clàssica de l’estiu per a Finestrat que any rere any reuneix més gent. I no sols parle de professionals de la cursa, joves i majors, sense tanta experiència a la muntanya tenen l’oportunitat de descobrir un altre Finestrat a través de la modalitat senderista. Així que anime als aficionats al fet que aprofiten aquesta oportunitat tan bonica per a gaudir de l’esport a l’estiu, en plena natura, i amb aquesta combinació que sempre resulta perfecta entre Esport, Turisme i Medi Ambient”.

La Trail Nocturna està oberta a la participació de tots els públics (federats o no) i en el cas de menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult o aportar una autorització del pare o la mare. Els preus de la inscripció són 18€, per a caminants i de 20€ per a corredors.

Les inscripcions es poden formalitzar ja a la pàgina web: www.mychip.es fins el 20 de setembre.

https://www.mychip.es/evento/faldes-del-puig-campana-trail-sender-nocturn-2023-4

 GABINET DE PREMSA (2023-05-26)