Torna el Torneig més antic de Vòlei Platja, torna la 46 Edició del Vòlei Cala de Finestrat

Renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i El Club de Pilota Valenciana Finestrat
10/08/2023
Més de 350 persones assisteixen a la clausura de l’Estiu Cultural de Finestrat amb Botifarra a Banda
16/08/2023

La Cala de Finestrat acull, un any més, del 13 al 15 agost, el millor Vòlei Platja i ho fa amb alguns dels millors jugadors del panorama nacional.

El plat fort, com sempre, serà el dimarts dia 15 d’agost, marcat des de fa 46 anys en roig. Aqueix dia celebrem el Torneig més antic de Vòlei platja d’Espanya.

“És el més antic, és el més prestigiós i enguany comptarem amb jugadors de la talla de Javier Bosma, olímpic per Veneçuela; Cristina Llorens, jugadora de la selecció espanyola, Mireia Gilbert, jugadora de Superliga 1; Cessar Menéndez, subcampió d’Espanya Vòlei Platja; Sergio Ramírez, jugador Superliga 1; Raúl Mesa, olímpic per Espanya. El millor del panorama nacional al qual s’uniran altres grans figures” va ressaltar el coordinador d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat i del Club de Vòlei Finestrat, Juanvi Llinares.

Però, per a obrir boca, el diumenge 13, se celebrarà la prova professional Or Autonòmica masculina i femenina on es decidirà la parella guanyadora del Circuit Vichi Mediterranean Beach.

I el dilluns 14, un altre gran luxe, Torneig Mixt Amateur 4×4.

La presentació d’aquest programa ha comptat amb l’edil d’Esports, Bea Quintillán, amb el President de la Federació de Vòlei Valenciana, Arturo Ruiz, i amb Nuria Pla, Directora Tècnica de la mateixa federació.

“Crec que és una ocasió fenomenal per a celebren un gran esdeveniment a la platja de Finestrat que és tota una institució dins del Vòlei Platja. L’important és que hem sigut capaços de conjugar la competició d’alt nivell amb la competició amateur i, sobretot, detectar el 4×4, és l’històric total de la platja de Finestrat. El tema està clarament especificat. Nosaltres estem molt contents de fer coincidir el final del circuit a Finestrat. Destacar que ha sigut un èxit per a ser la primera vegada que la federació es feia càrrec del 100% de l’organització. Gràcies al personal propi, directora esportiva, capaces de tirar avant un esdeveniment complex i costós amb un resultat francament bo.” va declarar el President de la Federació de Vòlei Valenciana, Arturo Ruiz.

Per part seua, Nuria Pla, Directora Tècnica, va explicar que “el dia 13 ve la final del circuit amb una alta participació, són 44 parelles entre masculí i femení amb els millors jugadors de la comunitat valenciana. Es disputa el campionat autonòmic que té com a premi la preparació per a poder anar a la final del Campionat d’Espanya que es disputa en Fuengirola. Els jugadors arriben en molt bona forma, preparant també competició internacional, acabant estiu i preparant competicions. Destacar que el dia 13 tindrem un molt bon nivell esportiu, les finals seran entorn a les 18.30 o a les 7 de la vesprada. Animar a tota la gent per a vindre a veure-les i com sempre agrair a l’Ajuntament de Finestrat i al Club de Voleibol la implicació que tenen amb el Vòlei Platja.”

En paraules de la regidor d’Esports, Bea Quitillán “aquest torneig és història viva de l’esport, del Vòlei platja a Espanya. Esperem a més de 400 jugadors, a més de 1.000 acompanyants. Això suposa un ple del 100% a La Cala de Finestrat i els seus voltants. Això suposa un importantíssim impacte econòmic per als nostres restaurants, per als nostres hotels. En resum, això suposa vendre la marca Finestrat amb l’esport, amb la platja, amb la gastronomia, amb l’oci. Som capital del Vòlei platja i aquesta 46 edició no fa més que ratificar que és el torneig més antic d’Espanya però que tenim un futur més que garantit.”

Els equips que vulguen participar en alguna d’aquestes proves encara pot inscriure’s en el mail cvfinestrat@hotmail.com

Gabinet de Premsa(10-08-2023)