Torna el Torneig més antic de Vòlei Platja. Torna la 45 Edició del Vòlei Cala Finestrat

Bo Consum Finestrat. Compra a meitat de preu en diferents comerços de la localitat
10/08/2022
Libro de Honor para las dos Campeonas del Club Taekwondo Finestrat
11/08/2022

La Cala de Finestrat acull, un any més, del 13 al 15 agost, el millor Vòlei Platja i ho fa amb alguns dels millors jugadors del panorama nacional.

El plat fort, com sempre, serà el dilluns dia 15 d’agost, marcat des de fa 45 anys en roig. Aqueix dia celebrem el Torneig més antic de vòlei platja d’Espanya.

“És el més antic, és el més prestigiós i enguany comptarem amb jugadors de la talla d’Igor Hernández, olímpic per Veneçuela; Eliana González, jugadora de Superliga 1, Bruna Martino, exjugadora Sèrie 2 Itàlia; Cessar Menéndez, subcampió d’Espanya Vòlei Platja; Sergio Ramírez, jugador Superliga 1; Raúl Mesa, olímpic per Espanya. Allò millor del panorama nacional al qual s’uniran altres grans figures” va ressaltar el regidor d’Esports, David Alarcón.

Però, per a obrir boca, el dissabte 13, es disputarà el torneig 2×2 amateur plata masculí i femení.

I el diumenge 14, un altre gran luxe amb la prova final Or Autonòmica masculina i femenina on es decidirà la parella guanyadora del Circuit Vichi Mediterranean Beach on una de les nostres jugadores del Club Vòlei Finestrat té moltes possibilitats d’emportar-se el títol amb la seua parella. Paral·lelament al circuit professional se celebrarà el Torneig Mixt Amateur 4×4.

La presentació d’aquest programa ha comptat amb l’edil d’Esports, David Alarcón, amb el President de la Gestora de la Federació de Vòlei valenciana, Arturo Ruiz, i amb el tècnic municipal d’esports i coordinador del Club de Vòlei Finestrat, Juanvi Llinares.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’ESPORTS, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En paraules de l’edil d’Esports “esperem a més de 400 jugadors i més de 1.000 acompanyants, la qual cosa repercutirà en un important impacte econòmic per als nostres restaurants i hotels de la localitat. Per això us convidem a tots al fet que us uniu a la festa de l’esport, a la festa del vòlei a la Cala de Finestrat”

Els equips poden encara inscriure’s en el correu electrònic voleyplayafinestrat@hotmail.com

Gabinet de Premsa(10-08-2022)