Torna el Racó de Mares i Pares amb Vanessa Llorca i com gestionar la pressió en els estudis

Comença l’II Taller d’Ocupació només per a dones a Finestrat
18/01/2024
La Directora General de l’IVASS visita Finestrat per a establir línies de col·laboració en matèria de Tercera Edat i Serveis Socials
19/01/2024

Finestrat - inauguracion centro juvenil de finestrat

SERÀ EL DISSBTE4 3 DE FEBRER A LA SALA D’ACTES DE LA CASA DE LA CULTURA

Les èpoques d’estudis solen crear un estat emocional i una pressió entre els adolescents i universitaris que moltes vegades els pares i mares no saben com afrontar. Un desafiament al qual se li pot fer front aprenent diferents tècniques d’estudi, motivació i autoajuda. Eixe és l’objectiu de la conferència “COM AJUDAR ELS TEUS FILLS/ES A GESTIONAR LA PRESSIÓ EN ELS ESTUDIS? que inaugura el RACÓ DE MARES I PARES 2024 i que impartirà Vanessa Llorca Llinares, neuropsicòloga clínica i veïna de Finestrat.

“Arranquem una de les iniciatives més interessants de la Regidoria de Joventut, el Racó de Mares i Pares 2024. I ho fem amb un dels temes que més preocupa els pares i mares d’adolescents o universitaris: què fer en època d’exàmens o en el dia a dia amb la pressió que senten molts joves en l’estudi. Vanessa Llorca coneix molt bé el tema per la seua experiència professional i tractarà de respondre a preguntes sobre com comportar-se davant els fills a casa després d’una esgotadora jornada de treball, com aconseguir que l’estudi no siga un càstig o com animar i estimular-los per a crear un hàbit integrat en el seu quefer diari” va apuntar la regidora de Joventut, Sara Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDOR DE JOVENTUT, SARA LLORCA, ACÍ

La xarrada inclourà exercicis pràctics en els quals Vanessa Llorca tractarà d’ensenyar als pares i mares a gestionar les emocions, la pressió i el bloqueig que alguns/es alumnes senten en el moment dels exàmens depenent de les seues edats o de les seues personalitats.

En paraules de la ponent “l’objectiu d’aquesta xarrada és oferir-los a les famílies les estratègies per a poder gestionar les emocions, la pressió i els possibles problemes que puguen sorgir davant els estudis tenint en compte les diferents etapes de desenvolupament. Es tracta de poder conéixer el comportament dels seus fills i de les seues filles. A més es revisaran alguns exercicis pràctics on els pares podran comentar situacions reals i posar en pràctica la informació aportada,” va indicar Vanessa Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA NEUROPSICÒLOGA CLÍNICA, VANESSA LLORCA, ACÍ

El Racó de Mares i Pares amb la conferència “Com ajudar els teus fills/es a gestionar la pressió en els estudis? se celebra el dissabte 3 de febrer a les 18.00 hores a la Sala d’actes de la Casa de la Cultura.