Torna el Dia de la Bici a Finestrat

Finestrat amb APARME en el Dia Mundial del Pàrkinson
11/04/2024
L’Ajuntament executa diverses actuacions de millora en urbanitzacions de Finestrat a petició dels veïns
15/04/2024

Esport i natura. Xicotets/es, joves i majors. Finestrat celebra, de nou, el Dia de la Bici. Serà el diumenge 21 d’abril i eixirà des de la Plaça de la Unió Europea. Allí va estar la regidora d’Esports, Beatriz Quintillán al costat del President del Club organitzador, Centre Excursionista El Portell, Vicent Climent.

Dues rutes, dues proves per a dos estils:

  • A les 09.30 del matí, la primera de les eixides per a majors des dels 14 anys. És la ruta coneguda com la “Volta al Realet”. L’eixida serà des de la Plaça de la Unió Europea direcció Sella, pujada a la partida d’El Realet i baixada des de la Font del Molí fins a arribar al punt de partida. 12 quilòmetres amb unes vistes impressionants a Els Castellets i el Puig Campana.
  • A 11.00 hores donem l’eixida a la ruta familiar. Recorregut per a tots els públics pels carrers del centre històric tradicional: carrer Nou, carrer Major, Forn Alt, carrer Serra Cortina, L’Hort, Fonteta i retorn a la Plaça de la Unió Europea.

“Contentíssims de poder tornar a dur a terme una de les propostes esportives que més gent atrau però que també és una proposta lúdica i a l’aire lliure. Agrair al Club Excursionista El Portell la seua implicació i organització i esperar que grans, joves i sobretot els més xicotets i xicotetes gaudisquen d’una jornada a l’aire lliure, pedalant pel centre històric o per un dels paratges més impressionants de la nostra localitat, El Realet. Així que convidar-vos a tots, als veïns de la Cala, de les urbanitzacions, del centre històric, a participar en aquest Dia de la Bici de Finestrat” va indicar l’edil d’Esports, Bea Quintillán.

La inscripció costa 3 € i compta amb assegurança d’accidents. Estarà oberta fins al dijous 18 d’abril a les 14.00h a través d’aquest enllaç:

https://forms.gle/77i1difxN3vCqoCk9

En finalitzar aquestes rutes amb bici hi haurà avituallament i un obsequi per a cada participant.

Gabinet de Premsa (18/04/2024)