Torna el carnestoltes a Finestrat. El dia 26 de febrer, gran festa pel centre històric

Els treballs de conservació de l’església de Sant Bertomeu de Finestrat arriben a la seua cúpula
15/02/2022
L’Escola de Pilota aconseguix la 4a posició en les finals del Campionat Provincial de Galotxa del JECV
17/02/2022

Dos anys després de l’inici de la pandèmia, la Comissió de Festes “La Llampuga” de Finestrat torna a celebrar la festa de Carnestoltes.

Serà el dissabte 26 de febrer en el centre històric de la localitat i es farà amb totes les garanties sanitàries. Tots els xiquets i majors hauran d’acreditar que estan en possessió del certificat covid.

Héctor Baldó, edil de Festes, va assenyalar que “la jornada, que compta amb la col·laboració de les regidories de Festes i de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat, arrancarà a les 3 de la vesprada. En el Centre Juvenil de Finestrat, xicotets i joves podran assistir a un taller de maquillatge i màscares i eixir preparats per a la desfilada”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

El Regidor de Festes va recordar que enguany “la tradicional desfilada començarà a les 17.30 hores des de la Plaça de la Unió Europea i recorrerem els principals carrers de la localitat acompanyats de música i festa. A la seua finalització, els més xicotets podran gaudir d’un berenar infantil a la Sala Jove. El preu, 5 euros. Al berenar, li seguirà una disco mòbil en la mateixa plaça de la Unió Europea perquè tots gaudisquen de la festa de carnestoltes”

Per als majors, la Comissió de Festes “La Llampuga” muntarà una barra amb barbacoa a preus populars.

I a partir de les 11 de la nit tindrem la gran nit de Carnestoltes, ball i diversió fins a altes hores de la matinada.