Termini sol·licitud matrícula en Escola Infantil Finestrat: del 25 de març al 13 d’abril

El Club Taekwondo Finestrat va aconseguir 2 medalles a Albània i classificació directa a l’Europeu per a Violeta Díaz
04/03/2022
Finestrat aconsegueix la condició de MUNICIPI TURÍSTIC de la Comunitat Valenciana en el seu nivell màxim d’EXCEL·LÈNCIA
09/03/2022

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que el termini de matrícula per a inscriure als xiquets i xiquetes menors de 3 anys nascuts en els anys 2020, 2021 i 2022 a l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) s’avança i serà des del 25 de març fins al 13 d’abril.

Segons va informar la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes “enguany hem decidit avançar els terminis de matrícula perquè coincidia amb festius de Setmana Santa, tal com tenim el calendari 2022. Així que informem les famílies amb bebés menors de 3 anys que el període per a reservar plaça a l’Escola municipal de Finestrat anirà del 25 de març fins al 13 d’abril”.

On presentar la sol·licitud

Les sol·licituds es podran presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament (planta baixa), en l’extensió de la Cala i també de manera telemàtica en https://finestrat.sedelectronica.es En aquestes dependències tindran tota la informació sobre la documentació necessària per a formalitzar la matrícula.

Escola Infantil Municipal de Finestrat

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores amb servei de menjador escolar.

Per a més informació poden contactar amb la Regidoria d’Educació a través del correu alloret@finestrat.org o en el telèfon 965878100.

A més, en l’aposta del govern local per facilitar la conciliació de les famílies, la regidoria també va recordar que tant el CEIP Puig Campana com el CEIP Balcó de Finestrat compten amb aula de 2 anys.

(GABINET PREMSA.4.3.2022)