Tercera victòria consecutiva de les sènior de Finestrat i començament de lliga amb victòria per als juvenils de futbol

Torna el Club de Lectura “La Finestra Màgica”
21/10/2020
Més de 120 empreses resulten beneficiàries de les ajudes de l’Ajuntament i la Diputació per a pal·liar els efectes de la crisi del COVID-19
22/10/2020

Club Voleibol Finestrat

L’equip Sènior Novelec Costablanca Finestrat va guanyar per 3 sets a 0 al CV Oliva. Per tant, tercera victòria consecutiva en aquesta lliga.

Per a aquest cap de setmana arriba el torn de l’equip cadet, l’ “Exegur Seguretat Finestrat” que arranca la seua lliga a casa aquest dissabte, a les 11.00 hores, contra un dels rivals més forts de la competició, el Playas de Benidorm.

Per al diumenge, també en el pavelló de Finestrat, tindrà lloc la primera jornada comarcal de Voleibol Masculí de categories Benjamí i Aleví a la qual estan convidats els xiquets interessats a iniciar-se en aquest esport. És una iniciativa conjunta, fruit de l’acord de col·laboració entre el Club Voleibol Finestrat i el Club Voleibol Playas de Benidorm per a realitzar aquestes jornades i fomentar així el Voleibol Masculí a la comarca. L’horari d’aquests entrenaments serà de 10.30 a 12.30 hores i els xiquets que poden participar són els nascuts en els anys 2009, 2010 i 2011. Per a rebre més informació sobre aquesta iniciativa, podeu contactar amb el Club via WhatsApp 618 967 884.

CFUE FINESTRAT

Aleví 5

Atlètic Benidorm 2

Partit bastant igualat en la seua primera part on a pesar que el nostre equip va arribar més a porteria va ser l’equip de Benidorm el que va arribar al descans amb avantatge de 0-1 en el marcador.

En la segona part l’equip va prendre nota dels errors i va saber ocupar millor els espais per a fer mal en la porteria contrària i aconseguir un resultat còmode.

Juvenil

Atlètic Benidorm 2

 

Juvenil 9

Primer partit de lliga i bona faena dels xics que van controlar el joc i van crear moltes ocasions de gol. Bon començament de lliga, partit net i superioritat del Finestrat, amb una clara victòria per als nostres xics.

De cara a la fi de setmana tots els partits previstos es disputen aquest dissabte. A casa, en el Camp La Foia, a les 9.45 hores juguen els benjamins contra l’At. Benidorm; a les 11.00 hores, els infantils també juguen contra l’At. Benidorm i, a les 16.00 hores, li toca el torn als juvenils enfront del Foietes. Fora de casa els toca desplaçar-se als alevins contra la Vila Joiosa, a les 12.30 hores.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar als equips locals en els seus inicis de lliga a gaudir de l’esport “i a seguir totes les indicacions sanitàries per a poder continuar gaudint d’aquesta afició amb responsabilitat i seguretat”.

 

(GABINET DE PREMSA 22.10.2020)