Taller per a emprenedors/es i empresariat per a simular l’aplicació de les seues propostes a les necessitats reals del mercat

743 Aniversari Carta de Poblament Finestrat: felicitació de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca
16/05/2023
Recepció al nou alumne en pràctiques en el departament de Cultura
19/05/2023

Des de la Regidoria de Formació de Finestrat han organitzat un taller pràctic per a ajudar a adaptar les propostes de negoci a les necessitats reals del mercat. És una jornada dirigida a emprenedors/es amb una idea de negoci i també a empresariat per a facilitar-los eines de simulació en les quals podran comprovar la rendibilitat de les seues propostes.

El taller se celebra el dilluns 5 de juny al Viver d’Empreses de Finestrat (Avinguda Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial), en horari de 9.30 a 12.30 hores. Les inscripcions es poden formalitzar ja telefonant al 96 680 40 40 i és gratuïta gràcies al suport de la Diputació d’Alacant.

“Una vegada més estem al costat dels nostres emprenedors i empresariat per a donar-los suport en la posada en marxa dels seus negocis. En aquesta ocasió aprofitem eines innovadores com a simuladors de diverses situacions que posen sobre la taula el grau de rendiment de cada idea de negoci. D’aquesta manera, poden modificar el plantejament abans de realitzar la inversió i que la proposta resulte més rendible”, va afirmar l’edil de Formació, Donna R. Plummer.

(GABINET PREMSA. 16.5.2023)