Taller infantil de ceràmica al Museu de Finestrat

Nova jornada solidària de donació de sang a Finestrat: dilluns 4 d’octubre
30/09/2021
La “Finestrat Costa Blanca Trails” bat rècord d’inscrits amb més de 1.900 corredors
30/09/2021

Des de la Regidoria de Cultura han organitzat un taller de ceràmica per a xiquets/es amb edats des dels 6 als 12 anys. Aquesta activitat tindrà lloc al Museu de Finestrat el dissabte 16 d’octubre a partir de les 10.00 hores.

L’activitat inclourà una visita didàctica al Museu, posant el focus en les peces arqueològiques. A partir d’aqueix moment, parlaran sobre la peça que reproduiran en el taller comptant amb les explicacions de l’arqueòleg municipal, José Ramón García, per a conéixer més a fons la utilitat d’aqueix element i on va ser trobat en el seu moment. I, per part de la professora, Mª Carmen Llinares, coneixeran altres aspectes com el material i les eines que utilitzaran per a modelar la ceràmica.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “estem il·lusionats amb aquesta iniciativa perquè, d’una banda, donem una nova alternativa artística als menors de la franja de Primària, entre 6 i 12 anys. D’altra banda, és una manera didàctica i lúdica d’endinsar-los en el Museu de Finestrat, una dependència que ens agradaria obrir molt més al públic de Finestrat i d’altres localitats. I finalment, estem difonent la nostra pròpia història perquè en el taller reproduiran en ceràmica una peça trobada en excavacions arqueològiques de Finestrat”.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar enviant un correu electrònic a l’adreça museu@finestrat.org La plaça és gratuïta i es reservarà per ordre d’inscripció, tenint preferència les persones empadronades en la localitat. Per a més informació poden telefonar al 639 733 682 o 660 705 420.

(GABINET PREMSA. 29.9.2021)