Suport de l’Ajuntament al Club Taekwondo i Hapkido Finestrat que compta amb més de 200 esportistes

Col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i Obra Social Caixabank per a millorar l’ocupabilitat dels veïns en situació de desocupació
27/11/2019
Ordre del dia ple ordinari: dijous 28 novembre, 9.15h.
28/11/2019

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueix avant el suport a l’esport local amb la firma de conveni de col·laboració entre l’alcalde, Juan Francisco Pérez, i el president del Club Taekwondo i Hapkido Finestrat, Juan José González, amb la presència del regidor d’Esports, David Alarcón. Amb la firma d’aquest conveni s’estableix el marc regulador per a promocionar i fomentar la pràctica d’aquestes disciplines esportives que cada vegada sumen més seguidors a Finestrat. A més, estableix una aportació econòmica que ascendeix a 4.000€ per a col·laborar amb aquest club en la participació dels seus esportistes en competicions d’índole autonòmica, nacional, europea i inclús mundial.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “en la línia de suport als clubs esportius locals hem firmat aquest acord mitjançant el qual incrementem l’aportació econòmica al Club Taekwondo i Hapkido fins a arribar als 4.000€. Amb això, volem mostrar el nostre compromís amb la seua trajectòria perquè ja són més de 200 xiquets/es i jóvens practicant aquestes arts marcials a Finestrat i aconseguint grans èxits esportius a nivell nacional i inclús internacional. Així que, des d’ací, aprofite per a donar l’enhorabona a tots els integrants i a la persona que està al front, Juan José González”.

Entre els títols més destacats aconseguits pel club està la 1a posició de Lucía González en el Campionat d’Europa per clubs (infantil poomsae 2018) i la participació de Krom Llorca en l’Europeu 2018 i Alan Luna en el Campionat del Món 2016.

Quant a les competicions a què assistix el Club Taekwondo i Hapkido està la President Cup Clidren en Sindelfingen (Alemanya), la President Cup Turquia, el Campionat d’Europa per Clubs a Grècia, l’Open Internacional d’Espanya, la Copa de Campions (València), l’Open d’Àustria, el Campionat d’Espanya Cadet i Sub21 (Madrid), el Campionat Europeu Júnior, el Campionat del Món Cadet i Sub21 i el Campionat del Món de Poomsae Beach (Egipte).

(GABINET PREMSA.27.11.2019)